120

Евреино Мерзък !!!

преди 5 години

До Не на БЕЛЕНЕнарода никой не го пита дали иска в НАТО и в ЕСсъбрахте се там банда евреи и предатели и ни продадохте - това стана !!!на мен ми е през тутурутката - аз отдажна се изнесох от България, жал ми е обаче с тези които още не искат да повярват че България се състоя и още робуват на безмозъчни гадове и предатели като теб

119

Б

преди 5 години

Терминалът за американски втечнен газ ще е в Александруполис - т.е. на 100 км от българската граница, стига цената да е изгодна, ще ни е достатъчна, защото един танкер месечно ще ни покрие потребностите.Американците биха я продавали на загуба само и само да направят чакмак на руснаците.

118

A

преди 5 години

До Анонимен 140Напротив мн. е грамотен, но в задачката се пита "чии интереси защитава - своите (и на своите ..) или на народа"

117

A

преди 5 години

До Всяко зло за добро 146Помня преди години Же.лев (лека му пръст) се опита да нахрани целия бълг. народ с един кораб царевица от САЩ. Е оттогава бъл. народ е сит - това е амер. царевица-тя държи хилядолетие сити хората. Надявам се да пратят САЩ няколко кофи втечнена газ - и ще се топлим и индустрията (не че я има) ще работи хилядолетия напред.

116

Всяко зло за добро

преди 5 години

По-добре да свикнем с мисълта, че руска газ няма да има, така ще спрем да сме зависими даже и в мислите си от Русия, а газ ще се намери - Азърбейджан, Туркменистан, Иран, Израел и САЩ са възможни доставчици.А пък Путин да си навре Турецкия паток,... сещате се къде.

115

Не на БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

114

леле

преди 5 години

Гади ми се от тоя

113

Анонимен

преди 5 години

комуналката е спасението на света,всичко е въздух,ясен ли съм невежи.парите са въздух,балон.Някой да е видял природни пари а,измислени от гадове.

112

до 136

преди 5 години

аз го питах

111

Анонимен

преди 5 години

Искаме дефисирфикация и директен български поток от Русия!!!!!!!И турски поток!Мама ви продажна,да ви *** хъба,предатели!

110

Анонимен

преди 5 години

Пасито е шмекер ,никой не му иска мнението,защото е неграмотен ***

109

оценка

преди 5 години

Съвсем правилна оценка на Паси. Трябва и само финансова обосновка.

108

Анонимен

преди 5 години

Искаме си турски поток!И български поток!!!!!!!

107

Анонимен

преди 5 години

Евроатлантическите приятели искат да наеват партньорите си от централноизточна Европа и да им продават оскъпена чрез посредници руска газ или некачесвена и много скъпа шистова газ!Шистовата газ трябва да се забрани,защото тя уврежда природата и водите завинаги на дълбочина до около 3000 метра!!!!!!!!!!!!!!!!!!Освен това,шистовата газ е некачествена!

106

Анонимен

преди 5 години

Паси кой е питал,че да си дава мнението?Искат да прекарат яко страните от централноизточна Европа и да им продават руски газ със скъпа западна посредническа надценка или втечнен(шистов) още по-скъп газ,който е и некачествен.Газа е под носа ни и може да си прекараме българска директна тръба,без посредници,но запаняците искат да ни еват максимално и да дерат кожи от бедния източноевропеец.Ето това е цялата философия!

105

Анонимен

преди 5 години

верно е заглавието - топките на БГ-тата винаги ги е стискатла руската империйка !

104

Така е за жалост

преди 5 години

До Ами по всичко личи че Русия е решила да направи пример от нас какво се случва с тези които се опитват да цакат Газпромвлизането в НАТО и ЕС бяха третата и последна национална катастрофадо година-две Русия ще спре газопровода през Украйна и тогава ще остане за нас Американска втечнена газ по 1500 $ за 1000 кубика, а Турция плаща 280 $ за 1000 кубика Руска газне само електрически коли ще карате ами и на велосипеди ще минете а месото и топлото направо може да ги забравите !

103

Ами

преди 5 години

Медведев ни показа учтиво среден пръст по указания на Путин, с което ни даде да разберем, че на руския газ не трябва да разчитаме.

102

Анонимен

преди 5 години

Около 30 години са нужни на България още да се оправи от наложеното комунистическо робство. 30 години през, които ще си отидат последните промити от руската пропаганда комунистически бооклуци.

101

Анонимен

преди 5 години

Ами да........ние поне имаме яйца, не сме дже-н-дъри!!!!!!!!!!!!! Слава Богу, не сме като тебе паси!!!!!! А ти си обувай чоропогащника, куфара и на запад................там, при твоице цветни меки китки!!!!! Не ни трови въздуха!!!