82

Анонимен

преди 5 години

Я,да видим за 141 г. какво успешно нещо направихме!Три много важни за нас войни загубихме, и от 7млн.българи ,останхме 5млн.,ако не броим братята македонци!

81

Анонимен

преди 5 години

До 76Леле мале ,големо въстание е било Априлското ,та чак Англия щяла праща армия!Гръцкото и сръбското трае с години но инглезите защо ли не са пратили разбивачи на въстания!Въстанието трае 1месец ,само в нашите очи е било голема работа!

80

Чалгарин дудаев

преди 5 години

ПОЗДРАВ ОТ ПАЙНЕР. ПИПНИ МЕ ТУК ПИПНИ МЕ ТАМ .

79

Анонимен

преди 5 години

Вие сте позор за Свободата. Колкото и знамена да веете, няма да промени факта, че сте се поробили на жалкия диктатор Бойко и го търпите да ви управлява. Това ли ви е свободната държава - тази мафиотска тирания? Кого мислите, че ще излъжете със знамената ви?

78

Никой

преди 5 години

ПОКЛОН ПРЕД НАШИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ.

77

Слванагероите

преди 5 години

Каквото е било по добре да не сте там в ония времена, на страх, на унижения ,на грабежи и убийства. И един ден по малко гнет си струва .Тъй че да благодарим на нашите герои и на руските войници проляли кръвта си по нашите земи.Те имат нужда от поне малко благодарност. Поне на трети март.Амин.

76

Тръмпфи

преди 5 години

Българи юнаци.......хлъц ....наздраве ...Те т'ва е ,,българинът"....

75

Анонимен

преди 5 години

Англия е имала голям опит с потушаването на въстания в колониите. През априлското въстение Англия предлага на Турция да изпрати хора с опит от колониите да помогнат за потушаване на въстанието.

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонименлъжец! "освобожданеието" е цял процес, протичал десетилетия, с множество възстания, на финала на който процес, виждайки възможност за извличане на дивиденти, се включва с наемна войска някогашна царска раССия и си пришива заслуги за "освобождението"?! айде бе?!Османската империя се справяше с лекота с всички въстания, дори не са били толкова много. Ако не беще Русия и жертвата на братския руски народ сега нямаше да има българска държава.

73

Сюлейман Паша

преди 5 години

Тези Руски войни,ако знаеха само......оставили семейства.......освобождавайки това племе българско предателско....че сами са се освободили......единственото което са направили раята .....предатели на на Левски,на Ботев,...по прокълнати са от еврейте.....Слава На Македония!няма такива като ,,българи"....има роми....

72

Анонимен

преди 5 години

И какво празнувамее, че турския султан е заменен с руски самодържец, между другото по това време руската империя е била далеч по-тиранична от османската

71

Тъпунчо Витко

преди 5 години

Едни хора преди време ни освободили от некъкви присъстващи хора, ама не ни освободили, а заробили и ни отмъкнали 1 000 т злато.История на *** ЕС-НАТО вечна дружба!

70

Член на нато

преди 5 години

НЕКА БЛАГОДАРИМ НА НАТО ЗА ТОВА ЧЕ НИ ПРИЕХА И НА ТУРЦИЯ ЧЕ НИ ПОДКРЕПИ.ЗАПЕК НЕМА ДА ИМАМЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ.

69

141 години ...

преди 5 години

... СТИГАТ !

68

до 66

преди 5 години

Питай участниците в Берлинския договор .

67

Анонимен

преди 5 години

До Кво освобождение...ШОРОШКИ**** ТОЧНО СЪС САН СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР НЕ САМО ,ЧЕ ОТНОВО ВЪЗКРЪСВА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ,НО И БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е С ТЕРИТОРИЯ В ГРАНИЦИ КОИТО ОБХВАЩАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ,ТОВА ЕСТЕСТВЕНО ИЗОБЩО НЕ СЕ ПОНРАВЯ НА ЗАПАДНИТЕ ТРЕТОПОЛОВЕИ ЧАКАЛИ И СЛЕДВА БЕРЛИНСКИЯ ДОГОВОР КЪДЕТО БЪЛГАРИЯ Е ЖЕСТОКО ОТРЯЗАНА И ОГРОМНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ОСТАВА ОТНОВО ПОД РОБСТВО НА ТУРСКИЯ СУЛТАН

66

Анонимен

преди 5 години

Да живее България!!! Да живее Русия!!! Вечна признателност и благодарност пред Русия!!! Поклон герои!!! Майка България се роди отново преди 141 години!

65

Кво освобождение...

преди 5 години

Къде са били опълченците, когато са подписали Договора в Сан-Стефан, бе..?!!!!!!Робите на Русия, пак са пасли конете им на брега на Бело море.Тия ли са "освободителите", бе...??!Срааааам....!

64

Обобщение

преди 5 години

Извънземните са ни освободили от марсианците.Днес е празник на Вселената.

63

Анонимен

преди 5 години

На тържествената церемония днес на връх шипка по случай националния празник 3 март голямото множество българи събрали се на това свято място при споменаването името на Бойко Борисов започнаха мощно да освиркват ,да викат У У У У и да скандират Оставка..те затова тапира от село Банкя се крие като напикан плъх и бяга от появата си пред народа ..а между впрочем къде се покриха за празника и така наречените (патриоти) Това бягане от лицето на народа казва всичко за продажните ни управляващи