9

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има какво е в Русия и какво е било в миналото. Кога ще се концентрират хората върху актуалните проблеми. Насилието над деца е реален проблем. Непрекъснато се случва такова насилие. Безразлични ли сте?

8

панчо

преди 5 години

До Анонимен 4те в братска русия тези неща хич не се случват нали?тва че едно време власта не позволяваше да се чува много за престъпления не значи че всичко което се случва днес не се е случвало и в миналото,а ако предпочиташ да живееш в някаква супер стегната дисциплина и диктаторски ред няма да е зле да пробвашв северна корея поне месец два

7

бай ганю

преди 5 години

-учи *** да станеш човек-не ща бе тате сега ми е щураво от хормоните -чакай да ти ги избия бум тряс фрас праскво да се прави методи от миналото и слаба родителска култура,ако върху него не са прилагани правилните родителски подходи как да се очаква че той разбира как да подходи със детето си?

6

Анонимен

преди 5 години

До 5Ами няма възможност, да дадеш. Родителските права н други хора, дето биха гледали децата. И аче ей такива, да ги бяха дли преди години...

5

Анонимен

преди 5 години

Гат ни слуша. Мене бащата коли май млатил и мене. Кат *** закрита щ, все е до топка за дуспа бица. БАМ бамбам. Направо малии, кръв съм повръща. *** стана мега човече от мене нали? Нем проблем..

4

Анонимен

преди 5 години

Някои хора май не заслужават да са родители, но въпреки това са такива. Отвратителна случка. Отвратително престъпление.

3

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден побоища и грабежи в тая държава. Само ако се върнем към морала на социализма и братска Русия имаме шанс

2

Анонимен

преди 5 години

Ако този мъж е постъпил така и с жена си, и с дъщеря си, значи той не е добре психически и не бива да бъде оставен да живее на свобода, защото утре може да се спречка с кого ли не и също да го провеси през балкона, а след това да го изпусне.това провесване си е опит за убийство. нека назоваваме нещата с истинските им имена.Да счупиш носа на 14-годишно дете заради уроци?!

1

Анонимен

преди 5 години

"През февруари детето, което живее с майка си в Сливен"Аха, ясно, това обяснява всичко.