6

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни облъчвали с поредната пропааганда за правата на един етнос. Знае се кои живеят във въпросните общежития, разбрахме че ще им бъдат дадени нови жилища. Само защо избягвате един важен въпрос: За чия сметка ще бъдат построени тези нови прехвалени жилища? Пак ли ще има гювеч за ромовете? Или те ще си платят новото строителство?

5

Анонимен

преди 5 години

До бай *** 2Не гледайте само по снимките, и не слушайте хвалбите. Жилища от метални контейнери имат и доста минуси, и някои плюсове. Като метална конструкция са абсолютно са устойчиви на земетръс, и са доста пожароустойчиви. Но вътрешните им ПВЦ-облицовки по стените и тавана ги правят пожароопасни заради многото пластмаси. Паропропускливост на стените=0, поради което е неминуемо образуването на мухъл отвътре. Нямат стабилността на монолитната сграда, постоянно се клатят и пода пружинира, и ощ

4

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Българйя, е, подсъдна,..

3

шматка

преди 5 години

До бай ганьоАма те нашите социално слаби ще ги завлекат на вторични суровиниНогу джилязо бате

2

бай ганю

преди 5 години

идеята за дом от контейнери е страхотна,разглеждалсъм направени такив в ютуб има страхотни евтини варианти за ниско бюджетно жилищечак лично на мен ми се е присквало да се захвана с такъв проект,смятам че са леснопрактично евтино и бързо решение за изграждане на общински домове или за соцялно слаби като покачество не отстъпват на тухлен дом за живеенеидеални са и за вила а няколко долепени един до друг и облицовани изобщо не са по лоши от къща,вярвам че и са земетръсно устойчиви повече :))

1

шматка

преди 5 години

Нещо не разбрах.Ще строят сграда от корабни контейнери ли.Малко налудничаво ми изглежда