104

АЗ ПЕНСИОНЕРА

преди 5 години

ПЛАЩАМ ДАНЪК СГРАДИ, ДАНЪК СМЕТ ,ТОК, ВОДА ТЕЦ , ТАКСА ЗА АСАНСьОР ,ЗА ЧИСТАЧКА ПРИ МОЕ СОБСТВЕНО ЖИЛИШЕ. ТОЙ ОТ 2012г ЖИВЕЕ НА А В А Н Т А С МИНИСТЕРСКАТА ЗАПЛАТА. АНАТЕМА !!!

103

Анонимен

преди 5 години

Нашите масонски ложи извършват дарителство за нуждаещи се и т.н.,не са толкова лоши,както си мислите!

102

Анонимен

преди 5 години

сега разбрахте ли че ГЕРБ са комунистите не плащаттях трябва да свалите от власт

101

Барселона

преди 5 години

Някой да се е надявал на нещо друго...Горанов е наше момче...

100

pich

преди 5 години

Ако бяхме нормална държава този отдавна да не е министър ... Да ама не, тук ни обясняват колко било нормално министър 4 години или там колко са, да живее без да плаща някъде ...

99

Анонимен

преди 5 години

Ето така след 9 септември разни елементи писали се набързо комунисти са се настанили в домовете на пратената в Белене интелигенция! Идването на Греб на власт е аналог на слизането на говедарите от планината и навлизането им в министерствата!

98

Анонимен

преди 5 години

Aко са близки приятели и роднини и ако притежателя на апартамента е богат за какво му е един наем . За него е нищо. Обаче Горанов е министър, получава услуга ще се чувства задължен да направи нещо за него . Ако и двамата са бизнесмени ,приятели или роднини проблем не виждам ,обаче Горанов е министър-тук е проблема.

97

НАРОДНИЯТ СЪД ИДВА

преди 5 години

НАРОДЕН СЪД за тези *** --- Финансовият министър още преди време каза, че се е съгласил да се премести там, защото децата му са се уплашили от силното земетресение в Перник, което се усети и в София, през 2012 г

96

Анонимен

преди 5 години

за това ГЕРБ ще изгуби ,,народа му омръзна да бъде обиждан от мерзавци

95

Анонимен

преди 5 години

И продължава да бъде министър. Това е обидно за всички българи.

94

Анонимен

преди 5 години

Ако аз живеех в жилище, което ми е предоставено от роднина, съм сигурен че НАП щеше да ми изчисли по тяхна преценка колко наем е трябвало да плащам и колко от този наем да се внесе като данък от получателя на наема, плюс глобата за недекларирането.

93

Анонимен

преди 5 години

Дори Боянската църква да ползваше като вила Горанов, комисията щеше да заключи, че проблеми няма.

92

Анонимен

преди 5 години

Горанов се оказа най-големия търмък в тая държава.От където мине и само влачи без да плаща и една стотинка на завлечените, камо ли пък да плаща и данъци.

91

Анонимен

преди 5 години

Съвсем нормално е за един толкова високопоставен гражданин за европейско развитие на България да живее по чуждите къщи и на чужди разноски. Сигурен съм че не плащал никакви сметки нито за ток, нито за вода, нито за чистачка на входа, нито данък за апартамента. Нека да докаже с документи как си е плащал тези сметки. Сигурен съм че няма нито един документ с който може да докаже това.

90

Анонимен

преди 5 години

Ако не плаща наем за апартамента в който живее защото се е изплашил от земетресение което се е случило преди 7 години това означава че Горанов е получил подкуп в особено големи размери над 500 хил лв. Тия за кръстника на децата му да ги разправя на глухата ми баба. Ако пък плаща наем неговия т.н. кръстник укрива доходи със знанието и под прикритието на финансовия министър. Така че и вдвата случая Горанов е за изгонване от поста финансов министър. Борисов спиш и си съучастник в голяма измама.

89

Край

преди 5 години

Голямата глава която никога не се усмихва не може да е виновен. Той добре знае кого как и кога да обслужи.

88

Анонимен

преди 5 години

Спасяване защото е на власт ГЕРБ , паднат ли ... директно към затвора .Така се спаси и Цвъки Ушков , но прошка няма да има вече !

87

Анонимен

преди 5 години

С такива министри, като този изпечен мошеник Горанов ГЕРБ ги виждам като дългогодишна опозиция.

86

Анонимен

преди 5 години

В нормална европейска държава този "гражданин за европейско развитие на България" щеше да бъде незабавно уволнен и съден за укриване на данъци.

85

Правдата

преди 5 години

Подкупен ли е финансовия министър?Не, отдавна е купен.