52

Анонимен

преди 5 години

До 123И мен да ме биехе ежедневно и да ми чупеха носа и крайниците с чинии и аз щях да пия много. Не искала да му роди дете, божеееее, естествено че ще помята, за какво да създава още един човек, който този да пребива.

51

Анонимен

преди 5 години

До 49Тоя пък ***...добре че ***, баба ти и дъщеря ти все са светици и затова не са ги пребили до смърт.

50

Анонимен

преди 5 години

Нищо, важното е че маминка е дошла да си го вземе. <3

49

Старозагорец

преди 5 години

Ами ако искаш кортизанец да дойда да ти надуя главата ,може да си го заслужаваш а !

48

Анонимен

преди 5 години

Не го оправдавам, но куртизантката ако си го е заслужавала!!!!

47

панчо

преди 5 години

До Анонимен 44нали инстанбулската конвенция засягаше този тип деяния които ние отхвърлихме заради недоразбиране на еснафа Българин какво всъщност е джендер като предтекстсега сигналите за пребити и убити ще продължават без реално да могат ефектно да бъдат предотвратявани,ситуацията ще напомня повече случващо се на изток а не копирайки цивилизоваността на запад

46

бай ганю

преди 5 години

казват че в момента в който загубиш контрол на темперамента емоциите си и импулсивността си е момента в който загубваш биткататози е типичен пример как е загубил битката защото е нямал контрол на нрава сисега ще се самоукротява зад решетките и ще има мнооооого време да мисли за случилото се

45

123

преди 5 години

До АнонименВъпреки, че го познавам лично и сме прекарали доста години заедно като приятели, напълно те подкрепям. Бих му го казал лично в лицето. Явно с годините човек се променя.

44

Анонимен

преди 5 години

Каквато и да е била жената, каквото и да е направила, решението е раздяла, а не садистично пребиване до смърт. Това е страшна жестокост, злоба и лошотия. Слънцето през решетка до края на живота му, такива нямат поправяне!

43

Анонимен

преди 5 години

ПРИ ПЪРВИЯ БОЙ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ МАХНЕ ОТ ТАМ! ЖАЛБИ , ПОЛИЦИЯ - ВСИ1КО Е МИЖЕ ДА ТЕ ЛАЖЕМ!ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН - АКО МЪЖ БИЕ ЖЕНА СИ ИЛИ ЖЕНА АКО БИЕ МЪЖА СИ , ЗАЩОТО ГИ ИМА И ТАКИВА - ЗАТВОР 1 Г БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ , АКО СЛЕД ТАЯ ГОДИНА ПАК ОПИТА 10 Г ! БЕЗ НАМАЛЯВАНЕ НА ПРИСЪДА ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ И ТЕМ ПОДОБНИ - ФИКСИРАНО И ТОЧКА!!

42

123

преди 5 години

Днес разбрах от майка ми, че Борко е въпросният убиец. Първо бях в шок, после се сетих за годините, в които бяхме в една компания. Да, той определено беше импулсивен, понякога говореше и действаше без да мисли. В тези години той рядко се виждаше с майка си, защото я мразеше. Познавам само баща му - добър човек. Предвид, че бяхме комшии, майка ми е разправяла за т.нар. му жена - не е била стока, загубили са дете, защото е пиела много, докато е бременна, но не е трябвало да се стига до там.

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Единственият оглупял си ти.Хората обръщат внимание и на двете ,но нали трябва да се мрънка и да се говорят заучени грази. Така или иначе това не е малък проблем.Неглижира се от години и резултатуте са видими.

40

Анонимен

преди 5 години

колко сте пропаднали само, щом всяко битово престъпление е топ новина, а никой не обръща внимание на корупцията и безаконието. Комплексирана и оглуп*ла нация.

39

Анонимен

преди 5 години

Инцидент е да я блъсне за нещо, да я удари веднъж тя да падне и да се удари нещо от рода.Тоя е пребил и нямал какво да каже. Ами питай МАМА, тя може да знае!

38

Анонимен

преди 5 години

Да би мирно седяло не би чудо видяло.Хубава българска поговорка, която се отнася и за двамата.

37

АнонимеН

преди 5 години

ИЗВЪРШИТЕЛЯ КАЗВА, ЧЕ БИЛИ 3 ШАМАРА! НО АУТОПСИЯТА Е УСТАНОВИЛА, ЧЕ СА БИЛИ 33 УДАРА И ТО БАЯ ЗДРАВИ!ИЗВЪРШИТЕЛЯ ВИ КАЗВА, ЧЕ ТЯ Е БИЛА В ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ КОГАТО СИ Е ТРЪГНАЛ :D И КАЗАЛ СЪЩО: ВЕРВАЙТЕ МИ ВЕРВАЙТЕ МИ !

36

Анонимен

преди 5 години

До ...., разправяй си глупостите ( тъ.пата ти "защита" в полза на НЕнормалните извратеняци) на ***. В Турция приеха ИК, и какво? Анадолците още си трепят жените, има сред турците травестити, хемафродити.

35

Анонимен

преди 5 години

Ще каже всичко след три шамара.

34

До 34

преди 5 години

, и в момента убийството е наказуемо. Имаме си Наказателен кодекс, ако случайно не знаеш!

33

...

преди 5 години

Еми така е! Когато се говореше за един документ, който разглеждаше точно такива случай. Цялото общество настръхна и взе да говори за *** и травестити.Темата се измести на 180 градуса и в крайна сметка никой не обърна внимание, че става въпроз за ДОМАШНО НАСИЛИЕ.Майната и на въпросната конвенция! И без нея в закона ясно е описано, че това е престъпление и си има съответните наказания! Въпроса е ЗАЩО, българската милиция, систено неглижира такива случай докато не се стигне до фатален край ?