10

Студент

преди 5 години

Къде сте видели милионер да ходи на работа ?! Че и БСП така - дай им само кусури да намират и да се репчат а не и да запретнат ръкави и да поработят поне малко - за тях КОМУНИЗЪМА вече е изграден : да получават пари без да работят - ашколсун! Всеки може да вдига лозунги като вас,само че времето на лозунгите отдааааааавна премина -осъзнайте се класове,бре,хрантутници!

9

extremist

преди 5 години

БСП не ходят на работа, взимат пари и се оплакват - много са имНЯКОЙ ДА Е ИМАЛ СЪМНЕНИЯ ЗА СТОКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ДЕПУТАТ - АЗ НЕ

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Мед.сестрите вече не са с полувисше. Вземи се информирай преди да изказваш "компетентно" мнение. Дори и с полувисше да има от старите кадри, пак заслужават по- високо заплащане предвид отговорната и тежка работа, която вършат.

7

ДИВАК

преди 5 години

хич не ме интересува народното събрание - внимателно следя госпожа Мей , от там ми пращат британската пенсия . Млади и кадърни БЪЛГАРИ , само на запад градете трудов стаж за да взимате достойни пенсии !

6

Анонимен

преди 5 години

ЦЦ и ББ ходят само до работа но нищо не правят.

5

Анонимен

преди 5 години

Не е само медсестри. Медсестри са даже с полувисше, а има хора с по 2-3 висше и нямат работа и са на 0 лева.

4

Анонимен

преди 5 години

Ми какво невярно има лекар учиш 100 години за какво да взимаш 600-700 лева заплата това е подигравка изгониха народа от страната си! Останаха пенсионери и ит-та сигурно и се бият в гърдите БЕЗРАБОТИЦАТА Е 1% е как няма да е ?И коя статия е за тия заплати бе ? Що не го вкарахте в сила преди 10 години, а чак сега се фащате за сламка! Предатели!

3

Анонимен

преди 5 години

Боко, чуваш ли? Мързелив си и корумпиран като комунист.Членската книжка на стената на хола ли е? В рамка.

2

Анонимен

преди 5 години

мързелив и корумпиран като комунист!

1

Анонимен

преди 5 години

Аман, бе!ВСЯКА ТРЕТА новина как БСП не ходели на работа.А Цецо като ходи на молитвени закуски заедно с жената два пъти месечно, това работа ли е или разходка на наш гръб.