14

КЛИНТЪН СВИРЕШЕ

преди 5 години

на всички митинги тук, а зъбатия адвокат уж президент пък лично му носеше саксофона. Те так са свикнали от СДС, после ГЕРБ да са надупени без капка достойнство. Желю пък държеше чадъра на Митеран като някой слуга. Селянин от Веселиново....

13

MaйMyнaтa

преди 5 години

Предиэборната кампания в САШ эапочна, и ще е интересна при това

12

Независим наблюдател

преди 5 години

Значи излиза, че е нормално Клинтън да насилва стажантки в оРалния кабинет в Белия дом и да няма последствия, а Тръмп да си плаща за сексуални услуги и това да е престъпление. Е това ако не е двоен стандарт?

11

ХА, ХА

преди 5 години

Рижия тарикат няма скоро да се доближи до Мелания

10

ГОРБАЧОВ В САЩ

преди 5 години

ще им разкаже играта на местните. Края на САЩ като световен лидер/жандарм се вижда от всички и нашите махаленски грантоеди са в паника. Даже и пари за бягство в САЩ няма да им пратят, когато настъпи часа на разплата за предатествата им тук

9

ай сиктир

преди 5 години

Ха-ха тоя ми е безкрайно смешен га яде кифтетата ни рива, сега риве. Май е сключил сделка, че колкото повече плюе по тромпета, толкова по-малко ще го осъдят.

8

Анонимен

преди 5 години

А тогава защо говорят за демокрация в САЩ? Как така ще стои на поста още без да е събрал одобрение от народа си чрез избори? Да не се смята за пожизнен несменяем крал?

7

До 6

преди 5 години

Аз се сещам за един друг.

6

Анонимен

преди 5 години

До Мade in USAТе не са го избрали. Хитлери Клинтън спечели изборите с 3 милиона гласа повече, но патокът Доналд бе назначен за президент. Демокрация.

5

Анонимен

преди 5 години

Такива индивиди като Мадуро /сещам се за една рима/, Путин и Тръмп лесно няма да се оттеглят. Те трябва да бъдат просто пометени от народите си, ако трябва и със сила и много внимателно хората да преценяват кого избират за напред.

4

Любопитен

преди 5 години

И какво му е лошото да е расист?А лъжци и мошеници са ВСИЧКИ политици,така или иначе....

3

Ха-ха

преди 5 години

Дедо Сорос още има силни позиции в администрацията,службите за сигурност и съда!Притиснаха адвоката и започна да плюе по Тръмп,въпреки че досега е смъкнал сума пари от него.Нормално.Обаче и тая ще мине при втория мандат на Тръмп,САЩ нямат друг шанс за спасение,освен да правят точно такава политика.Демократите(водени от Сорос) просто ще провалят страната с ид.иотските си идеи.Всъщност,може и друг да е президентът,но пътят трябва да е същия,иначе горят.Не че е лошо,де,хи-хи.

2

Мade in USA

преди 5 години

Кого са избрали за президент американците или олигарсите на САЩ-крадец,лъжец,мошеник,расист,корупционер.... АБЕ С ЕДНА ДУМА,КАКВОТО Е НАСЕЛЕНИеТО ,такъв е президента им.

1

Анонимен

преди 5 години

Да не стане само така че Тръмп да се превърне в американския Мадуро.