13

Шопо

преди 5 години

До:8-Снощи олимпийската вицешампионка Йорданка Благоева разказваше в едно шоу как като малко дете е помагала за отглеждането и преработката на коноп в своето семейство. А маковото семе се използваше в сладкарството и хлебопроизводството.Спомням си,че имаше кифли с маково семе.

12

Анонимен

преди 5 години

Турция се появи преди 100 години, ама отглеждали канабис още преди 4000 години.... Посмали малко, ***

11

Анонимен

преди 5 години

И тука в Шопско са гледали много коноп. Баба ми е разправяла как са го киснели в топИла и са чукали гръстници. 20-те години, златни времена...

10

Анонимен

преди 5 години

цигарка като пура ама за левче , както тия от джамейка пафкат и тва е само на закуска !!!бг мафията да духа супата, ей мафиоти всички ще изгниете в ада, прокълнати сте задеро окрадахте хората и ги тормозите!!! Бог ще ви въздаде справедливо на всички и никои няма да избяга от възмездиеро си !!!!Бог бди, пази и обича България и Българите, ние сме негови чада и ще ни помогне!сами ще се избият политиците и мафиотите!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е да пафкат сериозно защото като се напушат няма да си мислят за война и ще им се отвори задръстеният мироглед от религията им дето е измислена от някакъв който не може да си представи нашето време.Какво мисли Мохамед за трона на Алах?Нали според тяхната религия Алах седи отгоре на Земята? Сега ако му кажат че "отгоре на Земята" седи облакът на Орт и той е толкова голям че дори нещо което се движи със скорост 5 млн.км на ден ще му трябват 2500 год за да го прекоси оня ще изперка тотално.

8

ИСТОРИЯ

преди 5 години

Майка ми е разказвала че в Дупница са садили Коноп и Мак .Държавата е изкупувала реколтата - това е било през 1955 година .Даже ми обясни как на Мака са рязали плода и са забирали сока за Кока .Пиша го за да знаят Младите че Дрогата расте навсякъде , билка е . Но сега само САЩ имат Лиценз за продажба , а в България се наказва с 15 години Затвор за отглеждане .

7

MaйMyнaтa

преди 5 години

С мене ли спориш *** мъpлo, щото ако е така...то имаме проблем

6

Тревичко

преди 5 години

Канабисът да се забрани, само твърди дроги!

5

Анонимен

преди 5 години

Това е изключително сериозна новина! Нека всеки сам се досети дали подобно нещо ще се чуе от устата на който и да е било български действащ управник! За възможностите на конопа като суровина и икономически отрасъл някои държави могат да си отстояват позициите, а други мълчат и само отчитат дейност!

4

Анонимен

преди 5 години

айде почна се, до няколко години бг мафията ще фалира, яко внос на тревица се задава, ше пафкате до насита и евтинко!!! ама радвайте се щото бг управниците тия гадните сега те печелят от нелегалната трева и ако е евтина тревата и от турция, ми задава се преразпределение на пазара за дрога и фалити за гадните бг управници!! така им се пада а ние ще пафкаме до зори ;-)

3

Анонимен

преди 5 години

Zapada zabranqva konopa na drugite za da pe4elqt te zapadnqcite ,Erdogan e prav

2

bre

преди 5 години

Бат'Ердоган почва да ми харесва,по-малко да се занимава с разширяване на територията с военни средства,повече да мисли за Турция като естевствен икономически лидер на Мала Азия и Балканите............

1

MaйMyнaтa

преди 5 години

Тоя па, не энае вече кво прави эавалията. В невидение е, човекот еии