123

.

преди 5 години

Бъркаш желаното с реалното, Трифонов. На този свят има милиони прекрасни жени и милионо прекрасни бракове. Има и хиляди "отворени" бракове, в които хората спазват някакви цивилизовани правила, които не всички приемат, естествено е. Има и милиони хармонични съжителства без брак. Има дори и хиляди гей-съжителства, дори бракове, в които хората не се държат като т.ъ.п.и жи.вотни. А това, че си де.фек.тен си е твой проблем. Не мъти главите на повярвалите ти чалгарчета. Грехота е.

122

.

преди 5 години

"Недейте" е една дума. И защо реши, че съм дама? А, ако съм жена, защо реши, че се "чегаря" наляво и надясно? Просто няма друг вид животно под слънцето, което да мразя повече от мъжа-са.дист. Нагледал/а съм се. И коментарът ми беше напълно добронамерен, защото те чака едното от двете - психиатрията или Адът, като първото е за предпочитане. А и Меги един ден ще проговори, нали си го знаеш?:)

121

Пуфи

преди 5 години

До Много лично-Глупости пишеш това само ти го твърдиш за Слави!Щомто искате чегарете се колкото искате с който искате ама после не дейте да ревете мили драми оп пардон мили дами".

120

Много лично

преди 5 години

до Пуфи: Абе, Пуфи, защо нещо обазът ти ми се слива с образа на чал.га.ря Станислав Тодоров Трифонов и известно ли ти е, че това лице (С.Т.Т.) е подведено под отговорност за пребиване до смърт на три ромски жри.ци, но делото е прекратено поради липса на доказателства? И нали знаеш, че освен човешкото право има и друго и всеки си полумава заслуженото? Нали виждаш минусите на хората, що не се осъзнаеш най-накрая какво представляваш? За психиатрията си.

119

extremist

преди 5 години

ПОЗДРАВЯВАМ БОЙКО БОРИСОВ И СОТИР ЦАЦАРОВС НОВИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОКУРОР!ДА ИМ Е ЧЕСТИТ И ДЪЛГО ВРЕМЕ ДА МУ СЕ РАДВАТ.....

118

ГЕРБ - ОСТАВКА

преди 5 години

Няма ли господ да тръшне тиквата , че да престане този геноцид над българите ?!? Планът Бойко действа безотказно ! Геноцид и прогонение над Българите ! Само шкембе войвода прави нещо , бъзикаме се ние с него но само той не спря да нарича проблемите с истинските им имена и аз ще гласувам за Каракачанов ! Но само ако е сам ! И още нещо - не ни трябва истанбулска конвенция - трябва ни ГЕРБ да задейства планът за самоунищожение . Брутално падащ рейтинг - ден след ден , главоломно ! Срив в подкрепата

117

@120

преди 5 години

Абе то много лесно се налита на бой на някой, който е по-слаб от теб. Тогава си глемия мъж, можеш и да биеш, може и да убиваш. Ама ако се окажа 120кг мъжкар-феминист и те викна вкъщи дали аз ще крещя или ти ще крещиш, не знам? Пък и не забравяй, когато биеш жена ти, не забравяй кой ти готви. Що отровени от гъби има в тая държава не е истина. Случва се, какво да се прави. Като се държиш като животно, те приспиват като животно.

116

Анонимен

преди 5 години

До 121 малка била толквова,че ще ти пръсне стомаха ..... на теб ти е широка и те е яд,че краставицата и буркана не влиза

115

Анонимен

преди 5 години

"просто казвам,че държавите в който жените нямат големи права имат демографски бум а в Европа е обратното!"Да бееее - всички искаме да живеем в Пакистан, Афганистан и другите станове, ама Сумалийката най си я тачиме ...Дано нямаш дъщеря, чийто съпруг я мели от бой, ей така, защото не му кефи, ама като те гледам, къф си ръб, може и да се радваш на такъв зед.

114

Анонимен

преди 5 години

"На 26 февруари тази година е било насрочено бракоразводното дело на семейството във Варненския районен съд."Ако има една промяна, която трябва да има в закона, то тя е, че при престъпление, извършщено от единия съпруг, срещу другия, то последния да има право, да получи развод на мига, без дела, без нищо.

113

Анонимен

преди 5 години

До 119 за да се стигне до там си представям каква е била сигурно е имала поне 10 20 *** едновременно тая хванала е мутрата ама мутрата си остава мутра винаги

112

Анонимен

преди 5 години

До До 107Пич, знам че ти е малка, ама не се ядосвай. Инструмента не прави майстора :)

111

До 107

преди 5 години

Ако си ми жена не само,че ще те бия ами ще ти го и вкарам отзад и след това ще те излежа феминистко такава много си смела в форума ама на живо ще крещиш .Отворени връзки,само жените знаят за мъжете такива няма

110

Факт!

преди 5 години

А бе комунисти залупени.В цял свят има отворени връзки хората си се чу.ат свободно имат деца живеят на несемейни начала женят се развеждат се.Не можеш да убиеш човек щото ти изневерявал.

109

Анонимен

преди 5 години

Жената на 16 17 с над 80 90 на 30 с над 300 1000 а мъжа и на 30 и на 80 е с 0 ла жени щото е безработен и не е връзкар а е клошар

108

Анонимен

преди 5 години

Жената не спи а прави секс изневерява а това нее спане а е секс

107

До 91

преди 5 години

До 91 казвам,че тя си го е избрала теб сигурно те пребиват от бой другите ли са ти виновни,че ти си си я избрала

106

Анонимен

преди 5 години

Освен това определено си вманиачен на тема изневяра. Да те светна, обикновено мъжете изневеряват повече, не защото жената няма желание, а защото обикновено жената работи някъде, след това слугува и вкъщи и просто няма сила. Така че тая работа дето я пишеш е смешна и се отнася за 20 годишните. А когато жените изневеряват, го правят когато вече тотално им е писнало от па.разита вкъщи, който обикновено нито изкарва добри пари, нито го бива в леглото, нито я отменя в къщната работа.И просто бягат.

105

Анонимен

преди 5 години

Пуфи, не знам за мъж ли се имаш, ама това дето го пишеш все едно го пише някоя бабка влюбена в турските сериали. В днешно време и двамата съпрузи работят, и двамата имат колеги и приятели, имат си задължения и някакъв кръг. Няма как да се влачат постоянно заедно като сополи, няма как мъжът да пипа телефона на жената, защото може да стане фал с някой шеф и да я уволнят. И после отива на кино кредита и жилището. Не става така. Времената сега са други, оцеляването е сложно и изисква адаптация.

104

Пуфи

преди 5 години

Никаде не съм написал,че е хубаво да се бият или убиват хора/жени но просто казвам,че държавите в който жените нямат големи права имат демографски бум а в Европа е обратното!!Феминизма и тоталният разврат на българката и като цяло на европейската жена,ще съсипе Европа!!!