45

Pifi

преди 5 години

До Анонимен Не бъркай славяните с българите! Панславянизма е най-голямото зло за БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ! Ние сме най-древната нация от днешното човечество. Време е да се излекувате от зомбирането на Империята на злото!

44

Pifi

преди 5 години

До Идва Почети малко исторически факти! В тая война почти не са участвали руснаци,а войската от Киевския военен окръг,която е била съставена от украинци и от републиките.

43

Анонимен

преди 5 години

Омраза сред славянските народи сеят само платените ***.На 03.03.1878 г. държава България няма. Има територия, населена от българи, поробени от Османската Империя. Руският Император води кръвопролитна война за освобождаване на братския славянски народ от 5-вековното иго. В състава на неговата войска освен руснаци влизат и други поданици на Руската Империя - украинци, финландци, поляци и тн. Всички те през 1878 г. не са държави, а са в състава на РИ и не могат сами да решават кого да освобожда

42

Pifi

преди 5 години

До Обзор Сам вярваш ли си,или така са ти наредили да пишеш?

41

Обзор

преди 5 години

Да Боби,няма да споря дали причина за позорното поведение на "Доналд Кук" е РЕБ-системата "Хибини" или разположените на кримския бряг системи "Бал" и "Бастион", въоръжени с "Оникс". Неоспорим факт е, че с появата на Су-24 на 12.04.2014 г., поведението на пиндостанския разрушител рязко се промени. Гордо движещият се към Крим, пращящ от самочувствие USS Donald Cook прави завой на 180 градуса, включва максималната си скорост и на зиг-заг буквално побягва към Босфора като оставя кафява диря.

40

Боби

преди 5 години

До АнонименПоредната журналистическа измислица "ХИБИНИ"Да има такава ефективна РЕБ система но тя нищичко не може да направи на "ИДЖИС"Разберете въпрос на мощност Радарът на Иджис е толкова мощен че засича спътници на 800км разстояние. Захранва се от буквално електроцентрала която захранва и цялата автоматика на Доналд Кук ако я нямаше автоматиката щеше да е с троен екипажТоест заглушаване ИЗКЛЮЧВАМЕРеално Су-24 има една джвъчка която целеуказва задхоризонтно на ракетите П-800 ОНИКС = СМЪРТ

39

Pifi

преди 5 години

До Анонимен И като се събуди записа "розовите" си сънища във форума...Мислиш ли,че някой вярва на тролските ти бълнувания? Дано,поне,заработиш някоя рубла!

38

Анонимен

преди 5 години

Едва когато силуетът на самолета се губи към руските брегове, радарите на американския кораб оживяват и показват чисто, пусто и синьо априлско небе. Така завършва поредната проверката на ефективността на системата за РЕБ "Хибини". А след нея, разбирайки собственото си безсилие, 27 военни моряци от многострадалния есминец USS Donald Cook, подават рапорти за уволнение с мотив, че не искат да рискуват живота си.

37

Анонимен

преди 5 години

Този кораб на за пръв път ходи там. Да не се наложи и сега пак да сменят екипажа и да чистят след него?

36

Анонимен

преди 5 години

През това време СУ-24 прелита ниско над палубата, прави боен маньовър и имитира ракетна атака. Противодействие никакво. Повтаря номера. После още 10 пъти. Опитите на моряците да съживят "Инжис", за да може ПВО-системите да бъдат насочени към целта, остават неуспешни.

35

Анонимен

преди 5 години

В Деня на космонавтиката и три дни преди празника на войските за РЕБ, излита невъоръжен СУ-24, но с прикачена под крилото "Хибини". Есминецът отдалеч засича самолета с прехвалената система "Иджис" и вдига екипажа на учебна тревога. Нещата вървят като по книга: радарите фиксират курса на сближение с целта, "Иджис" управлява системите за насочване. И изведнъж всички екрани угасват, вижда се някаква мътилка.

34

хаха

преди 5 години

Пкльос една ракетка и кораба потъва,как си я представяш тая работа,те руските нема да го пукат с техните кораби ,ми я с наземни установки,я със самалети................Не се тревожи ти ,тревожи се как да си начешиш цепеша.........

33

Анонимен

преди 5 години

Държат го " на прицел" руснаците, ама друг път! ДОНАЛД Кук и с по- голяма огнева мощ от всичките руски гемии в ч. море взети заедно! Затова реват москалите, а украинците се кефят

32

Анонимен

преди 5 години

"Незнам дали е вярно ама на руския флот му е забранено да напуска базите си ...Явно си ги е шубе"-----------------------------------Не е вярно. Даже напротив. И при първото си влизане в акваторията на Черно море по Нова година и сега, овеяният с жалка слава "Доналд Кук", плътно е съпровождан от стражеви кораби на руските флотове (ЧМФ и СМФ). Руските системи "Бал" и "Бастион" го държат на прицел по целия му път от Босфора до Босфора.

31

Анонимен

преди 5 години

RUSOFOBITE STE NAI TYPATYA SISTEMA NA SVETA DOBRE CHE STE NEKVI MIJAVI 0.0002 PROCENTA OT BG NARODA I OT VAS NISCHTO AMA NISCHTICHKO NE ZAVISI V TOQ SVQt

30

Анонимен

преди 5 години

SVINQ

29

Анонимен

преди 5 години

Краварите гледат украинския *** като питон заек !

28

Анонимен

преди 5 години

И един к ирлив кравар не е готов да умре за Украйната.

27

Анонимен

преди 5 години

Този "силен символ на ангажимента на САЩ към народа на Украйна" за втори път през тази година е в акваторията на Черно море. Първият път дори не посмя да приближи бреговете на Укропия. Защо ли сега в края на февруари е в Одеса, а в началото на годината се разходи покрай северното крайбрежие на Турция-до Батуми и обратно Босфора?Защото мина време и инцидентът с укропските корабчета-моряци е забравен. Те са арестувани и чакат присъдата, според руското законодателство. За тях говори само Порош.

26

Анонимен

преди 5 години

ХОРА СПРЕТЕ ТАЯ УКРАЙНОФОБИЯ- ОБИЧАЙТЕ УКРАЙНА, КАКТО ОБИЧАТЕ ВСИЧКИ ДРУГИ- ФИЛИЯ, ФИЛИЯ....