19

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната месечна заплата е около 15 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

18

Тенчо

преди 5 години

ако питате народа,то той е за Гуайдо,но кой ли те пита

17

Анонимен

преди 5 години

дааа ... *** без значение от къде са , все са отвратително зло

16

Анонимен

преди 5 години

Не може да се сравнява Мадуро с Асад. Все едно коледно прассе с гарван.

15

ТHE Патриот

преди 5 години

НЕ признавам ФАЩ,нато и ЕС и *** им !

14

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че мадура е наистина *** и ще го утрепат като пумиярка.

13

Смях

преди 5 години

Е какъв е този президент който не смее да влиза в страната си нали народа е зад него уж ???

12

чистача

преди 5 години

разкъсай националния предател Гуайдо. Унищожи чуждия агент!

11

Питър

преди 5 години

Ако нямаше намеса на УСА по добре познатия сценарий, Мадурко щеше да е това, което е - един аутобусен шофер, превърнал се в некадърен диктатор. Но след като УСА толкова настоява, че той е лошият, не ни остава друг избор, освен да го подкрепим.Лицемерието на западните змии е потресаващо - УСА налагат санкции, довели до мизерия Венецуела, а след това настояват да им доставят хуманитарна помощ... Изводите си ги правете сами

10

ДртПрч

преди 5 години

Така е в диктатурите - не може хората да ходят, където си искат и затова ги арестуват ;-)Абе я го разкарайте тоя червен мъдур вече, че ми писна от него!

9

Несъгласие

преди 5 години

До АнонимеННе позна. Нито едното,нито другото. Мадуро ще си бъде там,където е , защото е избран от венецуелския народ. Както Асад е избран от сирийския.

8

Анонимен

преди 5 години

Без малка интервенция като в Ирак или Либия няма да се размине. Само се чудя дали ще обесят Мадуро или ще го застрелят като либиеца.

7

Анонимен

преди 5 години

Говедарите пак правят хибридни преврати с хибридните си псевдопрезиденти.

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 10Кой я издал, тая присъда............да, да...................някой съд в Ню Йорк ли??Мадуро е единствения законен президент на Венецуела , тоя Гуайдо е узурпатор, изменник и американски агент.................отдавна трябваше да е в затвора за национално предателство!!

5

АнонимеН

преди 5 години

НИКОЛАС МАДУРО Е СЪС ИЗДАДЕНА СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА УБИЙСТВОТО НА МНОГО ОТ ВЕНЕЦУЕЛЦИТЕ ПО НЕГОВА ЗАПОВЕД!! МОМЕНТАЛЕН АРЕСТ ЗА МАДУРО А АКО СЕ СЪПРОТИВЛЯВА ДИРЕКТНО ЛИКВИДИРАНЕ НА МЯСТО КАТО КАДАФИ!

4

АнонимеН

преди 5 години

МАДУРО ДА СЕ АРЕСТУВА МОМЕНТАЛНО ЗА ТОВА, ЧЕ НАРЕДИ ДА СЕ ИЗБИЯТ 40 ДУШИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ САМО ПРЕЗ ЯНУАРИ КАКТО И ЗА ГОЛЯМ БРОЙ ИЗБОРНИ ИЗМАМИ!ЗАКОННИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ВЕНЕЦУЕЛА ХУАН ГУАЙДО ДА ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ НА МАДУРО!

3

чарли

преди 5 години

Президента избран чрез избори е законният президент.Какво ли щеше да стане със самозванеца ако това се беше случило в Турция ?

2

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо да го прибират в обора.

1

39956

преди 5 години

Правилно, при държавна измяна, трябва не само да арестува ГЕйдо, но и други работи да му направи. ГЕйдо обаче засега няма да се върне, необходимо е да се изпекат доска курабийки.