19

Анонимен

преди 5 години

А, аз очаквах арести! На мен защо нищо не ми опрощават? Ходих в Сицилия. Всичко е запазено както едно време. В България неподдържани страхотни паметници на културата, а получават луди пари от нашите данъци, че и не плащат данъци за стопанската си дейност и имотите! В Нови Хан на какво са направили манастира! Гнус! Около Асеновгад са изпосъсипали манастирите. Безумни пристройки, климатици. Неподходящи улуци, керемеди, плочки и т.н. Тези са за затвор, а те пари получават!

18

Анонимен

преди 5 години

БПЦ е един от най-големите собственици на имоти.Какво значи да им опростят задълженията?Давайте ги на частен съдия-изпълнител.Сигурно и с м'фтийството е така.

17

ясно

преди 5 години

Значи цената ДПС да подкрепя ГЕРБ е около 12 милиона?

16

Мария

преди 5 години

Няма пари за Лечение на децата, няма пари за образование и здраве ,няма за пенсии, но за мюфтиите и поповете има. Нали държавата им отпусна пари, да си ги удържат от тях и каквото остане.

15

Анонимен

преди 5 години

Думата мюфтия е от думата Муфта. Мюфтията според религията им като ти влезе в къщата трябва да го нахраниш на пойш и ако му се доспи и да го завие и ако иска и с жена ти да си легне. Всичко му е простено и безплатно. На МУФТА.

14

дърт

преди 5 години

Престанете да бъркате ВЯРА с РЕЛИГИЯ! Там където започва религията, там свършва вярата.

13

rezacii

преди 5 години

na men koi ste oprosti nesto

12

Анонимен

преди 5 години

Т.н. религии не са виновни , че ги има. Виновни са простите и необразовани хора , които се кланят на фетиши като богове или партийни лидери. Там където науката няма обяснение започват религиите, но в днешно време почти всичко има научно обяснение.

11

Опрощавайте

преди 5 години

Това опрощаване ще ликвидира държавата! На ци..ни опрощават, на мюфтии опрощават, а не виждат, че точно тези действат против България. Джамиите са превърнати в щабове, в миналото само старци влизаха там, сега само млади мъже се събират в тях! Дали за молитва се събират? Трябва да се забранят религиите, всеки да се моли в къщи!

10

Поред

преди 5 години

Поредната задкулисна,предизборна цделка.Честитю!

9

ай сиктир

преди 5 години

По-големи авантаджии от тия няма всичко което притежават им е подарено и построено от спонсори не са дали една стотинка и все реват за още. Да не говорим, че висшия клир демонстрира неприлично богат начин на живот на фона на всеобщата бедност на вярващите.

8

Анонимен

преди 5 години

ама и едните , и другите, че и партиите - да си се издържат от членски внос !

7

Анонимен

преди 5 години

са от невнесен корпоративен данък, здравни и социални осигуровки................значи, безработният трябва да си плаща здравните осигуровки, а попа и ходжата -----???

6

ЗАЩО?

преди 5 години

Не желая моите пари да отиват и за едните и за другите. Пълни са с имоти, скъпи коли и т.н. и т.н. ДА продават и да си плащат данъците. АЙ сиктир бе??????????????

5

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е църквите и джамиите да станат частни фирми.

4

Osman

преди 5 години

А като правите това сравнение, защо удобно премълчавате размерите на държавните субсидии? За БПЦ е 45 млн, а за Мюфтийството 5 млн. А ние не сме 1:9, а по скоро 1:3, даже 1:2, защоро ромите са или евангелисти, или мюсюлмани. И после защо взимаме от Турция пари. Ами, защото вие не давате. Джамиите в България са 1300 и искат поддръжка, а и нови трябват, особено в София. Това е наследство, което следва да се поддържа, уважаеми.

3

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

АКО ИМ СЕ ОПРОСТЯТ ТЕЗИ ФРАПИРАЩИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЩЕ Е ЯСНО КОИ Е ШЕФА ---ДПС А ГЕРБ Е--ПРИСЛУГАТА

2

Чичо Тони

преди 5 години

По конституция, църквата не е ли отделена от държавата? Само питам. А иначе задълженията са за търговска дейност и тук няма разлика с всеки един от нас.

1

Балансьора

преди 5 години

Попе, ти колко пари от тези, дето оставят хората даваш на твоя Бог?- Оставям кръста на масата, хвърлям парите нагоре, което падне на кръста е за Бога, другото е за мен. А ти ходжа, кво правиш с тия пари? Хвърлям парите нагоре, каквото му трябва на Аллаха си го взима, другото е за мен.