178

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 175:Глупости! Нищо общо нямаме с това угро-финско монголско племе . Те са си наследници на златната орда а ние сме наследници на най великите цивилизации. Не забравяйте че когато ние БЪЛГАРИТЕ сме имали империя и сме приели христа те още са висели по дърветата. Но не се радвайте че идват безпрепятствено тук, защото както каза Б. Дмитров това е тяхна тактика от времето на Екатерина да заселват предварително местата които в последствие завладяват. Аз не искам руска *** тук, а вие?

177

Анонимен

преди 5 години

Те да побързат че путин ще и затвори границата и нема да позволи никой да бега от рая

176

Анонимен

преди 5 години

Аиде и руснаците станаха бежанци

175

Зозо

преди 5 години

Хахахахаааааааа, психо-руснакът с големите букви ме съсипа от смях :))))))))))))))))

174

Анонимен

преди 5 години

Говорим един език,изповядваме една религия

173

Анонимен

преди 5 години

Щом не ги е страх да идват бе

172

Анонимен

преди 5 години

НАШАТА РАСА Е РАСА ОТ МАЙСТОРИ.НИЕ СМЕ БОГОВЕТЕ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА.НИЕ СМЕ ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИ ОТ ПО НИЗШИТЕ РАСИ,КОЛКОТО ТЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ НАСЕКОМИТЕ.В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ В СРАВНЕНИЕ С НАШАТА РАСА ,ДРУГИТЕ РАСИ КАТО ЦЯЛО СА ЗВЕРОВЕ И ЖИВОТНИ -ГОЙМ.НАШАТА ЖЕЛЯЗНА ТОЯГА Е НАШИЯ ВОДЕШ ЗАКОН. ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД ЕВРЕЙСКИЯ КНЕСЕТ НА МЕНАХЕМ БЕГИН -ПРЕМИЕР НА ИЗРАЕЛ ОТ 1977 ДО 1983Г/ /ПРЕДПОЧИТАМ 1000 ПЪТИ РУСКИТЕ БРАТУШКИ ПРЕД ТЕЗИ ГНУСНИ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ ЮДИ,КОИТО СКРИШОМ ПРЕВЗЕМАТ Б-Я СЛЕД 10 НОЕМ. 1989Г

171

Добре дошли

преди 5 години

Супер браво, тази територия те са я освободили следователно винаги са добре дошли!

170

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВАШЕ ДА УНИЩОЖИМ ТОВА ДОЛНО ГЯУРСКО ПЛЕМЕ -БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО ТЕ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ ЕДИН И СЪЩИ НАРОД С РУСИТЕ И СА НАЙ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА НАШАТА ИМПЕРИЯ АКО СЕ ОБЕДИНЯТ НЯКОЙ ДЕН .ТОВА ПИШЕ В ДНЕВНИКА СИ ОСМАН ПАША НА 27 НОЕМВРИ 1877г ПРЕДИ РЕШИТЕЛНАТА БИТКА КРАЙ РЕКА ВИТ ПЛЕВЕНСКО

169

Блядовете ще ни

преди 5 години

Открадна Варна Джендърите ще им въртят вувузели от благодарност За нищо не ставате, сТъпи сънародници

168

Яаааа, всите джендър

преди 5 години

станали убийци. ХАХАХАХА, що заплахи тука от хора дето не могат да си видят онова нещо между краката от големия си корем. Абе смръдлювци въшливи, я си вижте хала пък тогава плюйте по другите. Каквато и статия за друг народ да излезе все храчите. Толкова ли сте комплексирани бе нещастници.

167

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам нищо против хора от други страни, да имат жилища у нас, стига да са добри хора, а не *** или разни свръхбогатащи, които ползват местните, като някаква ***, в стил Филипинските Острови.

166

Анонимен

преди 5 години

Втори дом =/= на ваканционен дом.Намираха се "апартаментчета" и "вилички" за по 20000 лева доскоро. Излиза доста по-евтино, ако си редовно там, я със семейство, я с компания, особено, ако си сметнеш разходите за следващите 6-7 години. И това е, че можеш евентуално да ги продадеш. Ама "втори дом" ? Извън сезона липсват магазини, аптеки и всякакви услуги. Наблизо няма ни работа, ни училища. А и изолацията им е ужасна. Дори и да не бе така, ако живееха хора, абсурд е ел.мрежата да изкара.

165

Угрофин

преди 5 години

До Danny-фантазьор. "женен съм за рускиня" тя е монголка с дръпнати очи, със черна коса и криви крака. Обичаш грозни жени перверзник?

164

Danny

преди 5 години

Спрете с тази комунистическа заблуда за славянските народи. Руснаците са угрофини. Отвъд Урал са монголи. Повечето са с дръпнати очи, а българите са всичко друго, но не и славяни. Не го казвам с лошо, женен съм за рускиня. Нямат специално отношение към българите.

163

Анонимен

преди 5 години

До Светлото бъдещеЧакате те 4 американски бази с 250 танка Абрамс.... и голям български Х между очите!

162

Зозо

преди 5 години

Растежът показва желание за опазване на спестяванията чрез инвестирането им в имот в чужбина Хахахахаааааааааааааааааааа, нещо в диктатурата не е много сигурно дали като се събудиш нама да има 1 000 000 % инфлация?И почвам да бегам бате!!!

161

Насакото Яката

преди 5 години

Славянски народ като нашият. Защо да не ги искам в родината си руснаци? Или нещо пропускам?

160

Руските свине

преди 5 години

не се подават на интеграция поради, което колкото по-малко ***, толкова по-добре.

159

Анонимен

преди 5 години

Руснаците бягат от путиновия рай.Да ходят където щат но не и в България.Вън руснаците от БГ.