17

ОРЪЖИЯТА БОРИСОВ

преди 5 години

дето продаваше на ГЛАВОРЕЗИТЕ в СИРИЯ КОЙ плати. И в чий джоб влезнаха парите. Щото не е в нашия

16

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Проблемите не са едни и същи,но щом Юнкер казва.Тези хора на друга планета живеят,друг хляб ядат но нали в тоалетните и те........Хем прости,хем лакоми,хем лъжат,прелюбодействат.За какво ли Господ ги държи на земята

15

Victimized

преди 5 години

А ние малко ли долари опростихме на Ирак, за това, че САЩ ги окупираха и признаха техния външен дълг за омразен? Ама понеже така казаха началниците. Не знам за какво ни го давате, това не е избраник на народа. Дойде със специално написан сценарии, държан от службите за топките поради връзките му с мутрите, назначен първо за МВР шеф, после кмет и така на татък. Визията която му бе изградена не беше дело на него, той не е толкова умен, но е дело на тези които го ръководят до ден днешен.

14

Анонимен

преди 5 години

Казал е: " исторически връзки " ??? И каква обща история е имала нашата страна с араби? Писменост, език, култура ли, традиции и обичаи ли, бит, социален живот ли, религия ли? :) :)Когато човек не мисли преди да говори, казва много и често глупости!

13

Брей

преди 5 години

веднага да се обещае на националите ни по баскетбол че ще вземем олимпиадата заедно с ципрас ако бием украйна или северна македния

12

Анонимен

преди 5 години

И като се има на предвид,че по времето на НРБ-то левът беше със златно покритие ,изчислени през златото тези пари днес се равняват на близо 40 милиарда сегашни левчета или на 20 милиарда евро към днешна дата.Да живее комунизма и да крепне българо-арабската,българо-африканската и всякаква българска дружба с когото друг се сетите.Но да знаете,че сметката пак ние българските граждани ще я плащаме.

11

eha

преди 5 години

не се карайте, щом той ви управлява, смятайте колко струвате...

10

ай сиктир

преди 5 години

В това изказване дали е издумал любимата му мисъл, че той е ***, те са проЗти и затова се разбират или чинно е прочел това което са му заповядали големите началници.

9

Анонимен

преди 5 години

Бай *** прави геополитика.

8

eha

преди 5 години

Бойко е Велик Водач на Велик Народ....вчера паднахме от Босна и Херциговина на баскетбол с 30 точки....Ако бяхме били, министъра на спорта веднага трябваше да ги награди. Ама ние и на футбол падаме...и на всичко!

7

Ф.С.В.

преди 5 години

До Борисов --Аз пък виждам един много *** проблем - Че хората в България са много бедни и гладни и са готови всеки момент да ти бутнат "международният" стол !!

6

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината,трябва да се знае,че Народната Република България загуби повече от 10 милиарда $ от сътрудничеството със страните от Африка,Африканския съюз и арабските страни по времето на байТошо.И точно загубата на тези пари донесе третата финансова катастроф на НРБ-то.Както се казва нищо ново под българското небе.Нищо ново не сме научили и нищо старо не сме забравили.Лошото е че все ние, българските граждани плащаме сметката а други обират печалбата.

5

така ли

преди 5 години

Може би трябва да си припомним последното обръщение на полковник Кадафи, което той направи няколко часа преди мъчителната си смърт:Слушайте сега, вие, хората от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропускаше потока на африканската миграция към Европа, стената, спираща терористите от Ал Кайда. Тази стена е Либия. Вие я унищожавате. Вие сте ***.о.ти. За хилядите имигранти от Африка, за подкрепата на Ал Кайда ще горите в ада. И така ще бъде. Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега.

4

Анонимен

преди 5 години

Негово бостанско благородие, цар Тутанпипон Трети, е проблем и за България, и за Египет.

3

Стратег

преди 5 години

Борисов не може да реши проблемите на една малка България, тръгнал да решава проблемите на ЕС и Арабският свят;))) ***, кво да прайш, момче на повикване;)))

2

Ляводясно

преди 5 години

Уриниране в/у fakti.bg.

1

Анонимен

преди 5 години

Видният български политик е дал ценни указания и е начертал плана, по който ще се развиват както арабските държави, така и отношенията им с ЕС.Всички си записвали в тефтерчетата и го слушали в захлас.