66

Сата Н

преди 5 години

Ами ше натисна дясно копче и машината ще изпечата лява бюлетина... Общоизвестно е чии хакери се бутат да манипулират избори.

65

Анонимен

преди 5 години

"по времето на орешареца за година и половина герб почти не стояха в парламента"Преди ГЕРБ да излезе беше Костендродския водевил, а после избора на Пеевски.Последваха масови протести, но те като тези дирижираните тази есен, в които еднамалка група реве като хулигани и 20-30 около тях зяпат. В основата бяха младии интелигентни хора. Протестираха мирно и мълчаливо без екцесии и показност.А тези в парламента им се подиграваха, в някои случаи много грозно.В такава обстановка напусна ГЕРБ.

64

ххл

преди 5 години

Много пъти казвам Радев да се върне в авиобазата и да си кара Грипена или там какво беше другото! Защо прие да станеш президент като нищо не разбираш,а и визия за президент нямаш?Или си подай гъец на Корнелия Нинова? Нали президента трябва да е без партиен и да милее за народа си! Както виждам няма такова нещо!Нали си получаваме парите,какво ни интересува народа!!!

63

Го4о до НИКОЛЧО!

преди 5 години

Бюлетините които печата "машинното гласуване" също се броят РЪЧНО в секционната комисия! Каква е разликата от хартиената и машинната бюлетина и има ли разлика в това КАКВА БЮЛЕТИНА ЩЕ СЕ БРОИ РЪЧНО????

62

Антигрип ваксина

преди 5 години

Хитрия Кумчо Румчо да каже защо ходи с Кума Деса на екскурзия в Швейцария с парите на БГ данъкоплатци! Изобщо не е бил поканен официално, затова не са го посрещнали с почести на летището и дори журналистите не са знаели! Разкарали са го като панайрджийска мечка из военната база, после е изнесъл реч пред 8 швейцарци, след което *** и лелката са посетили швейцарска банка да си проверят аварите, придобити вследствие на усърдната работа в полза на Мацква и Грипен! Е тоя ушат *** не заслужава

61

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

румци на деса бачели се опитва да го играе независим. то верно, нищо не зависи от него...

60

Мишо

преди 5 години

До Николчо. Ти изобщо наясно ли си с изборния процес или просто си плямпаш? Всички бюлетини се броят в присъствието на представители на различните партии, наблюдатели, застъпници, журналисти и т.н. Пише се оригинален протокол в три еднакви екземпляра под индиго и се правят копия за всеки, който иска. Айде сега ти обясни как като се смени протоколът и чувалът няма да се разбере разминаването.

59

Радев не става

преди 5 години

Този смотан *** освен за екскурзовод(с парите на България) на дългата Деса за друго не става...ДОБРЕ ЧЕ НЕ СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА...

58

изнервен

преди 5 години

До 53. Написах в Европа. Да, в САЩ го има, но и там после броиха бюлетините на ръка след президентските избори, че нещо не повярваха. А ти се поинтересувай защо е отменено е Германия, Холандия и Ирландия.

57

ДртПрч

преди 5 години

До Николчо 57Значи казваш да заменим стандартните манипулации с по-нестандартни такива, би решило някакъв проблем, така ли? И въобще не ти говоря за електронно гласуване по интернет. Тия машини нали си имат софтуер? А няма на света софтуер, който да не може да се манипулира. Откъде да знаем, че в машинките не е заложен алгоритъм, който да изкара някого с едни гърди напред на изборите. И понеже точно БСП напират най-много за машинното гласуване, подозирам тях в опит за измама.

56

Анонимен

преди 5 години

До НиколчоДа, ама по времето на Орешарски парламентът и правителството бяха под обсада, а Орешко не знаеше какво е това параден вход на сграда.

55

Николчо

преди 5 години

До ДртПрчМашинното гласуване разваля сметките на тези които са решили да правят стандартната манипулация с подмяна на протокола и бюлетините по пътя от избирателната секция до избирателната комисия (т.е номера с мъкненето на странни чували). И не трябва да се бърка машинното с ОнЛайн гласуването (такова нямаме) в което евентуално да се намесят IT хакери ;-)

54

ко каза???

преди 5 години

До изнервен 46 А " в най-голямата демокрация на света - САЩ " как е?????не се ли гласува машинно там ????Нали трябва да взимаме пример от САЩ за всичко , за какъв ЕС говоришЗа един кравар питам

53

Николчо

преди 5 години

Странно направиха национален проблем че червените не влизали в парламента .... спомням си че по времето на орешареца за година и половина герб почти не стояха в парламента и тогава не беше такъв проблем .... а сега та президенти та министри ,да се връщат та да се връщат ..... ми да си дремат отвънка ....

52

Гъдьо

преди 5 години

Не искам да обиждате президента ни! Моите уши също са щръкнали, а нослето ми е чипо и малко...мама му вика "ягодката ми.." Но аз не се притеснявам ..приятелката ми харесва и ушите ми , и ягодката, а най- харесва///жезльо.

51

Гербер в паника

преди 5 години

Колелото се завъртя. Дойде края на мафията ГЕРБ.

50

Гласоподавател

преди 5 години

Президентът е на светлинни години от цялата *** в парламента и МС. Умен, интелигентен, умерен, образован, стратег с визия. ДЪРЖАВНИК от висока класа.А всичкото останало политик се нуждае от яко пролетно почистване.

49

ДртПрч

преди 5 години

До ХМ!Президентът е никой в тази държава. Той може само да приема паради, да плещи глупости на Нова година и да се бъзикаме с него, когато се прави на мъж. А, може да върти и коремни, когато си пожелае.

48

Ха-ха

преди 5 години

Без другарете е по добре. По-малко се дрънка в парламента и депутатите нещо може и да свършат.

47

ДртПрч

преди 5 години

А някой може ли да обясни с *** думи като за *** хора, какъв проблем решава машинното гласуване, освен че се оставяме в ръцете на едни IT специалисти да програмират машинките така, че да изплюват едни точно определени резултати на изборите?