29

Анонимен

преди 5 години

Този беломуневия оратор, те като не бяха в парламента, гладни ли седяха? или е според зависи. Това говори за липса на принципи и последователност. КОгато сме ние - може да излезем и да не ни се пипат привилегийте, ама ако са опонентите - тогава режи до кокал. Е, нещата в живота се промент

28

Анонимен

преди 5 години

А Сидеров като е отявлен русофил и момчето на Москва в България,не само че никой не го санкционира ами стана отново приятел на Бойко...джуджето усеща ,че това са последните му дни в парламента и се прави на дисциплиниран,за да не загуби и последните остатъци от софрата наречена парламент,която той никога повече няма да види...

27

Анонимен

преди 5 години

Кой можеше да си представи? Герб и ДПС си управляват с помощта на обединените патриоти.. :)

26

Анонимен

преди 5 години

БКП/БСП е доказана терористична антибългарска организация, която ползва и други методи като, бойкот, саботаж, провокации, конспирации за дестабилизиране на държавата по внушение и указания на Кремъл !

25

Анонимен

преди 5 години

И какво ще го правим Шиши сега.

24

Анонимен

преди 5 години

Принципно напускането на парламента е нормално действие по целия свят. Само където има диктатура, това се наказва.

23

Анонимен

преди 5 години

Че то депутатите на ГЕРБ от заплатата ли живеят или от десетките милиарди, които откраднаха за последните 10 години....

22

хаха

преди 5 години

Евала джобно фюрерче, само така, зомбитата от атаката ще скачат при тия твои речи. Само не знам защо вече не приказваш за това как си написал книжка и как веднага можело да се вдигнат и то значително доходите. Да не говорим за ограбване на златото ни от Дънди Прешъс. А сега си даже и във властта. Хмм, а някога помня как се репчеше че си "златния пръст".....ех какво падение и каква метаморфоза в името на напълнени банкови сметки....

21

ap

преди 5 години

но това да се отнася и за ГЕРБ и останалите патерици и да не забравят че преди няколко години те бяха на мястото на БСП.Смешници марш навън всички!

20

Ха-ха

преди 5 години

Правилно!Парламента да не е някакъв клек-шоп,та всеки да си прави каквото му скимне!

19

Дърта ЧанДа

преди 5 години

Аз си го обочам тов. Сидеров, а всички, дето го плюят - да го дyхат! Цирк дьо атакер!..хахахахаха

18

Анонимен

преди 5 години

Тоталитаризмът се завръща. Държавна сигурност, доносничеството също. Сидера е в ролята на казионните БЗНС и Отечествен фронт при социализма. Помощници и имитатори на многопартийна система пред чужденците.

17

стига бе

преди 5 години

Съгласен, никакви заплата. Но защо пак искат да се променя закон, наредба, правилник или каквото е там за точно определен случай?Да не би тия от БСП да са първите, които не ходят в НС?Когато ГЕРБ под ръководството на Борисов напуснаха НС 2013г. май беше, защо не се реши това?Делян Пеевски посещава ли НС? Преди него Доган вясваше ли се?Аз пък искам след три дни не ходене на работа ... НАРОДА дисциплинарно да уволни т.нар. народен избраник.ОК ли си Волене???

16

Анонимен

преди 5 години

Много е лош тоя Сидеров бе. Прави мръсно на колегата си Дебелян Пеевски. Човека няма да има пари за банички и ще заслабне, тогава язък за хубавото име.

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя ако знае как го благославят старците и бабите ще хване да се гръмне. Благославят ги и тримата. Русенскио Македонец скатажията Балевски и психото от Ямбол. Проклинат си и майчиното мляко заради това че са ви повярвали и са гласували за светата троица. Така са ги кръстили. Казват че с тези 20 лв дето им дадохте към пенсиите й вече се стопиха като ланския сняг свещи ще ви купят да си светите щото сте социално слаби немате пари. Парламен ще видите на 36 март това да си го знаете.

14

гого

преди 5 години

сидеров пееш ли лебодова песен я кажи

13

Данъкоплатец

преди 5 години

А за двойни и тройни ремонти, колко трябва да получават министрите, какви са критериите ?!

12

Анонимен

преди 5 години

Сидеров пее своята лебедова песен! Повече парламент няма да види.

11

40% депутати куку

преди 5 години

Доживях ку кувци като този фашист да ни управляват!Моля психиатричен преглет на всички депутати и министри защото в момента ни управляват хора с явни ментални проблеми!

10

Анонимен

преди 5 години

Само за протокола - Ахмед Доган не е вече депутат. Когато беше депутат наистина не ходеше на работа, но тогава въпросът да бъдат санкционирани такива не се повдигаше.