16

Анонимен

преди 5 години

не мога да повярвам, колко "open" били сърбите, приемали толкова лесно различните, а защо избиваха толкова много невинни хора в Сребреница? Дали не им е тотално сбъркана идеологията? Всички ли въврвим натам, против помощта към различните религии и етноси, вкл. бежанци бягащи от война или заварени на местна територия, но пък за еднополови и безполови и т.н. ?

15

Анонимен

преди 5 години

До 16Ако ти не можеш, жена ти забременее инвитро от донор това дете какво ще ти се пада?! Твое ли ще е? Родител ли ще си му, баща ли ще си му? Твоето име ли ще носи?

14

мид

преди 5 години

Няма как да чака "дете от нея" . Това е израз, запазен за нормалните двойки, правещи деца по нормален начин.

13

Анонимен

преди 5 години

Ако си осиновиш дете то няма твоите гени но пак си му родител. Иначе да им е живо и здраво бебето и да ги радва много.При тия дами ( успели, интелигентни с възможности) ще има доста по-добър старт в живота от колкото при класическият бг.мачо, който псува "***" ценности, пие по литър ракия е къщи, бие си жената за да избива комплекси и държавната му е виновна за всичко.

12

Анонимен

преди 5 години

Премиерка?!

11

:)))

преди 5 години

Сега Ана Бърнабич родител 1 или родител 2 е.

10

АнонимеН

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ Е 3-ТАТА НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА СЛЕД БКП РУСИЯ И БКП БЕЛАРУС!!!В СЪРБИЯ НИТО ПРЕЗИДЕНТА НИТО ПРЕМИЕРА СА ТОЛКОВА КОМУНИСТИЧЕСКИ КОЛКОТО СА НАШИТЕ!И БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА В ЕС КАТО СМЕ 2 ПЪТИ ПО-КОМУНИСТИ И ОТ РУМЪНИЯ И ЗАТОВА И СМЕ 2 ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ ТЯХ!

9

Ти баща ти майка

преди 5 години

Партньорката и роди син А пък синът и ще роди партньорка .Тези са постигнали съвършенството !

8

Анонимен

преди 5 години

До zeusПравилно са го написали тя е родител на детето т.е. не му е истиска майка или баща.

7

Анонимен

преди 5 години

До zeusОх, ще падна, как е станала родител, като в детето няма нейни гени?--никакъв "родител" не е ! но "жена" и вече е майка ... и малко и остава да се върне на правия път... обаче това същество на снимката, както и "семейство" от *** - дали е обречено на изчезване!

6

завинаги

преди 5 години

Сърбия в най-скоро време ще стане член на ЕС при такова настойчиво демонстриране на еврогейскu ценностu , и то от най-високо ниво .

5

Анонимен

преди 5 години

Ще повърна!

4

:-)

преди 5 години

А бе, след като хомосексуализмът бил нещо нормално, защо двете лесбийки прибягват до инвитро процедури? Защо не си направят дете чрез еднополова любов?

3

zeus

преди 5 години

Ох, ще падна, как е станала родител, като в детето няма нейни гени?

2

Таню

преди 5 години

Живо и здраво лапето!

1

Инджиктипляктор

преди 5 години

Родител 1, Родител 2...Ха честито!