30

Прякорът

преди 5 години

Прякорът му е Гучи

29

Анонимен

преди 5 години

"От полицията и прокуратурата са категорични, че конфликтът не е заради етническо напрежение, а заради много изпит алкохол"Еееййй не спряха да го повтарят че не било заради етническо напрежение!! Изредиха се медии, полиции, политици, партии.....задавиха се да повтарят едно и също!! Да не би случайно хората да си помислят нещо лошо за електората им! Да не би да се почерни името на тази "мирна е работлива етност"!! Етническо напрежение в България е меко казано! Това тук е нещо много по сериозно!

28

чичо

преди 5 години

доживотна присъда за този момък.хелзинския комитет сигурно вече тича да изкара убиеца *** и да го отърве.

27

преразказ по картинк

преди 5 години

тоя ми е мн бледолик, но все пак ... виждам комплексирано дуджес тая несъразмерна глава, прякора щеше да му е "главата", журналята много обичат прякорите, но щом не е такъва, остава главата да си му е нормална, а тЕлото да е дребно. За тва е почнал да блъска ... вади релеф, но само на снимка, категория "муха" си е "муха". За това носи ножка, за да компенсира комплекса.

26

знам

преди 5 години

Знам че убиеца е тежко болен, и няма да го съдят защото е богат.

25

Фандъкова

преди 5 години

До 9 но Жоро павето завърши в затвора нали, а ром не можеше да се види след залез слънце из центъра на градовете, също така чат пат се разхождаше бронирана техника из гетата за назидание. Какво значи да политизирам въпроса, всико е политика, дори като ходя до тоалетната и си пусна водата, също е политика заради най скъпите цени на вода в ЕС!

24

Анонимен

преди 5 години

СМЪРТ ЗА УБИЕЦА

23

Анонимен

преди 5 години

Аре, поредния безполезен. Пращайте го да копа.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Участвате в разследването и пред вас е направил пълни признания ли, че твърдите подобно нещо ? Аз знам само от вестниците, че е обявен за "убиец". После се преобразува в разследване за причастност, но никъде полицията не твърди, че точно той е убиеца. Засега само е заподозрян ако въобще знаете какво е това нещо. Не го защитавам, но се ужасявам от първосигналните ви реакции. Та вие сте същите като него.

21

Анонимен

преди 5 години

Просто един ..лук, за когото няма превъзпитание. Доживотен без право на замяна /поради липса на друго/ - няма нужда да се поема обществен риск и да се пуска дори и след години да застрашава живота и сигурността на нормалните граждани.

20

Анонимен

преди 5 години

Големия мьж,с майка си,сега сигурно реве като женичка...кьсно е либе за китка,сега младините ти ще идат в панделата,дано всички напомпани хулиганчета си вземат поука!

19

сф

преди 5 години

Пича ше полежи в ареста ,ше се плати кадето трябва ше го осъдят на 5год по непредвазливост,ше лежи 2 години,една в ареста и подогодина е навън,според мен не бъркам много схемата................

18

ХФ

преди 5 години

Промити мозъци, блискал в залите и вече е недосегаем. Дано яде много бой в затвора.

17

Анонимен

преди 5 години

на снимката виждам едно комплексарче... баси, как само си приличат такива типове (дето "искат да се доказват"), като психо-типаж, не е истина...няма да е учудващо, ако е закърмен и с "патриотично-националистическа" закваска, при което обединените мафиоти имат косвена вина за убийството...

16

Анонимен

преди 5 години

Пълно е вече с руси и синеоки роми, особено дечурлига. Виждам ги във Факултета, чисто бели, не знам как го правят и с какви са се омешали.

15

Анонимен

преди 5 години

Значи убиеца сам се е предал от гузна съвест за да му дадат петнайстак-двайстак така ли излиза според твърденията ви ? Досега да е избягал през девет планини в десета.

14

като гледам

преди 5 години

На тоя майка му Анка ромката,а баща му холандски тираджия.

13

ИЗЖИВЯВА СЕ

преди 5 години

като МУТРИТЕ на ОЧИТЕ по Слънчев бряг. Обаче ще лежи поне 20 г. Хайде всички от Хелзинския да се наредите на килима да обясните пак за ВЛКЮЧВАНЕТО. Че нещо не са го разбрали Ц-то правилно

12

Анонимен

преди 5 години

Този на снимката ако е ром, аз съм японец..

11

Анонимен

преди 5 години

Този на снимката ако е ром. Аз съм ***..