270

Майтапчия

преди 5 години

Тримата ******Ей ги наш'те трима патриотипатриоти,патриоти-пълни ***ти!Краси,Волен и Валери,е нема таквиз лицемери!От приказките им празни,само народът се дразни!Коалиция Орел,Рак иЩука-айде бегайте от тука!Всеки взел се за Орел,а по рачешкия път поел!Единият парички от паспорти тръска,другия на границата баби блъска,а пък третия миндилпред клекшопа стана за резил!Синя каска,Златен пръст и Шумомер-всички до един сте за кашмер!

269

Анонимен

преди 5 години

Абе като ги гледам как са се озверили тези герберасти,май без кръв няма да предадат властта.Все едно,че Нинова е настъпила някоя отровна змия и тя се бори с всички сили бълвайки отрова.

268

Майтапчия

преди 5 години

Цецова молитвана молитвена закускаЦецо кокалчета хруска!Там България предаваи на нещо се надява!Ще получи май апартамент,от държавния департамент!Папк-слушка,папка-слушка,тъй напълни свойта гушка!К'во му пука за раята,важното-да е в играта!Туй не е от вчера-да продава свойта вера!

267

СВИКНАЛИ ДА БЪРКАТ

преди 5 години

До ВинетуТо пък ти като че ли си някой.Скоро ще ти освободим главатаря, бъркай му където искаш.

266

Додо

преди 5 години

Докато Българите не изяснят общонационалните си ценности, спояващи ги като народ, етнос и култура, всичко друго е деградивно, пошло и често пъти налагано изкуствено отвън с нечисти цели! Етно-националния патриотизъм и родолюбието, вярата в Бог и силното Християнско семейство са темелите на всяко общество. А в парламента ни има цирeи, това е ясно. Те така са си го уредили - доживотни депутати! Трябва да има лимит от 1 или 2 мандата и после аут!

265

БГ

преди 5 години

тя нинова да сега е все мачкана тя какво ще мачка не знам

264

Членска карта №7

преди 5 години

Това си е бунт на борда на кораба! Утре Баце се връща, ако не вдигне кръвно и се скрие в някоя болница, ще помоли гърневски и компания да прегласуват всичко, щото се излагаме пред чужденците!

263

РЕМОНТ НА РЕМОНТА

преди 5 години

РЕМОНТ НА РЕМОНТА Е ДЕВИЗЪТ НА ГЕРБ.ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СТРОИ ПОСЛЕ РУХВА И ТРЯБВА ДА СЕ РЕМОНТИРА ПО НЯКОЛКО ПЪТИ.СТАНАЛИ СА ЗА ПОДИГРАВКИ И НА ЖАБИТЕ В БЛАТОТО.

262

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Нинова...Те герберастите от друго не разбират...

261

Майтапчия

преди 5 години

Дългото ухоИмаме си един политик изпортен,по произход випускник спортен.Цецо се той наричаи да подслушва най обича!По недвижимостите си пада,няма за него по-голяма награда!На изборите обаче е цар,за номерата му няма цяр!Всяко магаре ще избере,как-никой не ще разбере!Всичко живо го мрази,ала мястото си добре пази!Кандидат е за затвора,но го крепят важни хора.Нека си остане със здраве-след някоя година ще го забравим!

260

Членска карта №7

преди 5 години

Тук Цецо ще са бръкне здраво! Юруш, *** гербаджийска!

259

ДртПрч

преди 5 години

Сигурен съм, че няма да липсват никому, освен на Резиденто.

258

БГ

преди 5 години

Държавата трябва се управлява от младите и образовани българи

257

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ К Л Е К Н А.Другата седмица връщат ЗАКОНА ЗА СЛУЖЕБНАТА ПОБЕДА НА ГЕРБ обратно за преразглеждане.Главатарят им наредил!

256

БГ

преди 5 години

Трябва референдум за това дали тези без средно и пенсионерите да имат право да гласуват не може да не внасят нищо в икономиката и да си вземаш пенсията и да решаваш какво ще става

255

БГ

преди 5 години

Знаем случая на БСП с феномена 15/15 Защо не въведоха машинно и електронно гласуване колко години бяха на власт Те като бяха тези условия за гласуване нямаха проблем сега вече има

254

Майтапчия

преди 5 години

ВинетуПръкна се от Банкя мутра велика,тя към пропастта България тика!Фалшив генерал,с бухалка,не жезъл,от години е във властта влезъл!Не се наяде,не се напи,на ората вярата уби!Луканов и Костов,Симеон и Доган-всички надмина тоз калпазан!Магистрали с европари построисамо че кой дупките им ще преброи?На Началниците в Брюксел е верен,а към народа си-безхаберен.На Ердоган и Меркел слугува,как ли България ще добрува?Трябва на острова гръцки да го изпратим,иначе здраво ще си изпатим!

253

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

БОРИСОВ Е ЕДИНСТВЕНИУЯТ ЛИДЕР НА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯУ - КОМУНИСТ.НИКОЙ ДРУГ НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП, ДОРИ КОРНЕЛИЯ.И СИ ЛИЧИ ПО УПРАВЛЕНИЕТО - АВТОРИТАРНО И НЕКАДЪРНО.

252

БГ

преди 5 години

Станишев е пионка на най голямата руска мутра това не ти ли е достатъчно ?

251

БСП - ключови думи:

преди 5 години

диверсии, саботажи, атентати, убийства, лагери, афери, завери, явки, корупция, кражби, шуробаджанащина, кьорсофри, инфлация, стагнация, национализация,колективизация, партизация, партизанщина, комунизъм, популизъм, волунтаризъм, обедняване, лъжи, демагогия... - с една дума комунисти...