19

Вносът на роми като

преди 5 години

част от "социалното инженерство"на БКП през соца и страшният бум на престъпността след 1960г.вследствие на тази изкуствена промяна на демографската ни структура- това коментира по телевизията Антон Тодоров.А хрантутниците от Института по етнология при БАН и дума не са обелили по въпроса. Те засягат ромската проблематика само тогава и в такъв аспект,в какъвто ще се харесат на съответния управляващ и в момент, когато това е удобно за него.Така получават научни степени и звания,за нац.предателство

18

Анонимен

преди 5 години

Защо плащаме данъци бе, Бойко? Да храниш с тях ***, а те да ни избиват ли?

17

Totenkopf

преди 5 години

Тази държава всеки ден ни показват, че не е на Българите!!!

16

Анонимен

преди 5 години

цената за етническия мир я плащат българите с кръвта си.

15

Анонимен

преди 5 години

До БЛЯККолкото и да се организират, ако жандармерията е завардила входните артерии и не допусне подкрепа отвън, ще ги сгъне като рог на овен (коч).

14

дО СВОБОДА НА СЛОВОТ

преди 5 години

ТИ ТРИТЕ ИМЕНА И АДРЕСА ЛИ ИСКАШ БЕ ЮНАК? и ВЕДНАГА! и ТОЧНО НА ТЕБ!Какво точно под свобода на словото разбираш ти бе? Малко ли ти е това че плюете,псувате и обиждате ОТ ЧИСТАЧКАТА ДО ПРЕЗИДЕНТА де, когото сварите без никой да ви дири сметка.В държави много преди 150 място се затварят в затвора,режат езици,или се убиват за такъв език.Я погледни форумите бе!?Кога е било такава разюздана СЛОБОДИЯ НА СЛОВОТО??? Д...и. ..о,видял си ти цензура и тормоз!

13

оня бай Ставри

преди 5 години

Някой пита къде са ония маршируващите с факлите. Ще ви отговоря. Някога са били заблудени овце. Това е станало причина за унищожението на многомилионен народ. Сега са просто ***, отличителна черта на племето Булгаристанец.

12

Анонимен

преди 5 години

"Медиите колкото и да крият-- Истината ще излезе наяве--"----------------------Ако истината излезе наяве сега и веднага, ситуацията може да ескалира.А ако истината излезе наяве утре или по-късно, ще бъде приета по-спокойно, тъй като мозъците на зомбираните ще бъдат заляти от многобройни статии за "подвизите" на вожда ТашункаТикво.

11

Анонимен

преди 5 години

Нали беше ***?Борянка изтрезня ли вече?

10

Политик

преди 5 години

Най важен е етническият мир! Голям праз че роми редовно трепят българи.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако трябва и армията да се прати, трябва да пазим ромовете защото идват избори, а ние гербавите без тях не можем.

8

Шабан Шаулич

преди 5 години

Какви протести ,бе !!! Тия у Кюстендил са толкова заспали,че и тях да влезе ,ще го черпи с ракия...

7

Ф.С.В.

преди 5 години

Медиите колкото и да крият-- Истината ще излезе наяве-- Нашият етнически мир се крепи на клечка върху която е стъпил Слон!!А ЦЦ гуминетката молитва и ББ световният вожд на глупците- ходят да се ежат на Мадурко и да целуват пияницата Юнкер и тайно се надяват Русият Перчем който иска Нобелова награда за МИР - да ги покани в Белият Вигвам за да изпушат по една лула на Мира и да купят още 20 самолета за старо желязо!

6

Бау

преди 5 години

В предната статия починалия беше ром? Последно ?

5

Анонимен

преди 5 години

Как да има индикации за спонтанни масови протести, заради тежкото престъпление, като целият град е блокиран от униформени. Пишете, че на входно-изходните артерии се проверяват всички излизащи от града автомобили. А влизащите МПС не се ли проверяват?

4

Ф.С.В.

преди 5 години

Ако на някой не му е ясно-- ние сме в гражданска война- а Не дали ще стане такава !!

3

Анонимен

преди 5 години

Тиквата яко е нацъкал есемесите на независимите медии и те от сутринта лъжат. А Ушевите мизерници неуморно пазят електората му.

2

Анонимен

преди 5 години

Полицията докато пази ****-те интеграцията остава само на думи... до момента, когато ще почне гражданска война

1

Анонимен

преди 5 години

Кой и по какъв повод е започнал този скандал?