9

Анонимен

преди 5 години

Защо сте орязали новината? Самият пострадал е дал обяснения, че си е поръчал 15 годишна poмcкa жpицa на любoвтa и след услугата не е платил уговорената сума. Иначе няма как да знае коя е да насочи разследващите.

8

Гост

преди 5 години

Тази явно е от "интегрираните"

7

ВЪПРОС

преди 5 години

Знаете ли как преминава един ден в Незаконна Ромска Къща ?8,00 - пред Общината за подаване на документи за деца и бедност .9,00 - пред телк 9,30 - пред Банкомата за изтегляне на парите отпуснати .11,00 - ПАЗАРУВАНЕ В Кауфланд 12,00 - Ограбване на Кауфланд 13,00 - 20,00 - СЪН20,00 - Да Ограбим и убием Българин .

6

Анонимен

преди 5 години

Ако старецът подмава малки цига нета за блудствени действия, след като вземе пенсия, заслужил си го е.

5

Анонимен

преди 5 години

do 8 Няма нужда да я пребиват в участъка, просто да й се изреди целия наличен мъжки персонал.

4

Анонимен

преди 5 години

Кога ще се отвори тема за насилието на жени над мъже? И то не само физически, а най-вече психически? Знаете ли какво е да се живее с вечно недоволна и истерична жена? Защо се говори само за жени-жертви на насилие, а се забравя за останалата половина от населението - мъжете? Много мъже се побъркват, развиват депресии и обмислят самоубийство заради лоши жени. А тази директно е пребила човека с метална тръба.

3

Анонимен

преди 5 години

Сега и нея да я пребият от бой в участъка.Трябва да има физическо наказание за нападатели,крадци,побойници,а за убийци затвор до живот.

2

Анонимен

преди 5 години

До Бай ОняЧестно казано, има бая българки, котио биха го направили, така че вече не се знае :(

1

bg

преди 5 години

И как според управляващите ще можем да ги интегрираме ?