18

Анонимен

преди 5 години

Ще ги облекчат те ....Да им върнат милиардите, които са им спрели

17

Анонимен

преди 5 години

Всъщност ако трябва да бъдем честни, ЕС се опита да ни спретне същото по времето на Орешарски - спря всички фондове докато той не подаде оставка. Но поне не сме били под ембарго, просто спря кранчето на *** за малко, за да си коригират избора на министър-председател. И ето ББ години наред води класацията по самозапалвания от щастие.

16

Анонимен

преди 5 години

Ооо ! Тая хуманитарна помощ щом е от САЩ е ясна. Тя сто процента стреля и се взривява.

15

Анонимен

преди 5 години

Оооооооооо........ да бе.........значи, заграбваме 30 милиарда долара(!!!!!!) от народните сметки на Венецуела за продадения петрол и им ПОДАВАМЕ по една купичка ядене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бравос бе "демократи"!!!!! Господи, никога не съм предполагал, че това говедарско племе ще стигне до ТАКОВА ПАДЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От едно известно мнение ПРЕДИЗВИКВАТ САМО ПОГНУСА И ОТВРЪЩЕНИЕ!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

А можеха просто да махнат ембаргото и да оставят Венецуела да си внесе храна, с парите които има. Но...друго си е да внасяш "хуманитарна помощ" със скрито оръжие. Пълна пародия! Не знам как някой изобщо им се връзва - САЩ налагат ембарго, щото не им харесва Мадуро, и хората ако ще да умират по улиците, положението е или чао Мадуро и приватизация или гладна смърт.

13

реал

преди 5 години

а някой вярва ли че е хуманитарна помощ краварите да не се опитват да вкарат оръжейна помощ

12

Бате Гойко

преди 5 години

"... да помогне да бъдат облекчени страданията там.''Щатите облекчиха страданията на над милион човека в Близкия изток. Жална им майка на венецуелците.

11

Анонимен

преди 5 години

А ще има ли от канцерогената царевица, която по същата схема ни пробутваха и на нас с помощта на СДС?

10

баба мара

преди 5 години

абе да не им вкарват наркотици от колумбия плевналиев трябва да иде да проверикамионите тои е голям разбирач от тези работи

9

Додо

преди 5 години

По думите на бившия губернатор в събирането на помощите са участвали неправителствени и индиански организации=================Ясно! Евреина Сороc и там е пуснал пипала.....очаквайте бежанска криза и внос на демокрация!

8

Анонимен

преди 5 години

тия да си седнат на тлъстите ... и да се разкарат от суверенната държава!

7

Анонимен

преди 5 години

Сякаш само от там могат да минат помощи законосъобразно обявени,че липсват някои неща на разменни начала.

6

za Venecuela

преди 5 години

Тия помощи са купени с парите на венецуелския народ, блокирани в западни банки !!!Да не се окаже че има оръжия като тези за Ислямска държава.............знаем ги тия номера!!Гуайдо е следвал в САЩ-университета на Вашингтон............самозвания президент.........под контрол на западните служби !!

5

ФЕЙК НЮЗ

преди 5 години

ПОМОЩИТЕ СА ЗАКУПЕНИ С ПАРИТЕ НА ВЕНЕЦУЕЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО , БЛОКИРАНИ В АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ. Пример за това как постъпват в САЩ е блокирането на ВЕНЕЦУЕЛСКИТЕ ПАРИ в Инвестбанк с които трябваше да бъде закупена храна. СЕГА С ТЕЗИ ПАРИ ПОД ФОРМАТА НА ПОМОЩИ ЯНКИТЕ ВКАРВАТ ОРЪЖИЕ В ТАЗИ СТРАНА И ПОДГОТВЯТ ВАРИАНТ ПОДОБЕН НА СИРИЙСКИЯ. ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ , НО ВСЯКО НЕЙНО ПОВТОРЕНИЕ СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ФАРС.

4

шматка

преди 5 години

ХехеХуманитарна помощ от САЩ.Опазил Бог

3

Анонимен

преди 5 години

Само да не е като тази в Сирия, че изведнъж се оказа, че наред с всякакво леко стрелково оръжие, опозицията е добре снабдена 50 калиброви картечници, бронирана техника, артилерийски системи (включително реактивни и залпови), както и всякакъв вид ракетни установки...

2

Анонимен

преди 5 години

Първо им наложиха санкции, а сега им пращат хуманитерна помощ очевидно са болни от тежка форма на шизофрения. Джон Болтън и Елиът Ейбрамс не могат да мигнат, ако не знаят, че са разпалили война и проляли кръв някъде по света.

1

САЩ си иска нефта

преди 5 години

Ако ги нямаше руснаците,САЩ отдавна да са влезли барабар с танковете!Друго си мисля,няма ли кой да извие вратовете на тия алчни безчовечни престъпници!?