36

Анонимен

преди 5 години

Що ни занимават постоянно с това изостанало икономическо джудже?

35

Анонимен

преди 5 години

На всякъде вони на американска паника.

34

бай ганю

преди 5 години

единственното безмисленно преимущество за русия да го направи е чрез създадени свои там бази постепенно да разполага въоражение от юг срещу натовски страни на север в европатака да подчертае защитата си че видите ли вие ни обкръжавате от запад на москва а ние сега можем да ви обстрелваме от сирия сега вече и от към либияразбира се обстрелване няма да има по скоро само дрънкане на оръжие което струва скъпо и кой ли ще се предаде пред надпреварата пръв скоро?

33

Марин

преди 5 години

Не отваряйте линка от Мария

32

Марин

преди 5 години

Преди малко гледах клипче на моряци от американски самолетосач, които снимаха ирански кораб. Моряците викаха "give us a reason, come on, we own the world I don't care." И швабите викаха така, но после бягаха в Аржентина хахахаха

31

Анонимен

преди 5 години

Руски алкохолици в Либия ха ха, има ли бояришник там..., ватата ще си мисли със замъгления мозък, че е в рая сравнен с руската *** ха ха

30

НАТО ОТАН

преди 5 години

Глупости, Кузя не може да стигне до Босфора на собствен ход, какви бази в Либия без превъзходство по въздуха? Нали Ф-35 от базите на НАТО в Сицилия са за 15 минути в Либия.

29

Пешо Пешев

преди 5 години

Африканското командване на Въоръжените сили на САЩ (АФРИКОМ),... Значи те може да имат там армия, че и я кръстили дори, що пък да нямата и Русия?!? И чии го терат там чичо самовци.. малко ли поразии направиха с тяхната Арабска пролет...

28

ТHE Патриот

преди 5 години

искам руска военна база и в мойта махала!Нека има диверсикация руски и китайски и ирански бази също ,стига краварски монопол :)

27

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че и трябват. Краварските кратуни разбират само от бой.

26

авс

преди 5 години

оградата на сащ и нато са повсички линии към русия а на русия веднага е обвинена че се приближава към границите на европа.*** му работа света вече разбра от сирия какви са коалицията и сащ

25

Анонимен

преди 5 години

Да излезем от НАТО и да предоставим на Русия да разположи военни бази в България. Тогава националната ни сигурност е гарантирана на 100%, а Русия ще ни залее с евтина газ и нефт.

24

Анонимен

преди 5 години

Ционистите и тяхното куче сащ колкото повече насъскват света към Русия, толкова повече света се отвращава от сащ и израел.

23

Анонимен

преди 5 години

Хо-хо-хо-хо...........че руснаците вече отдавна са в Либия!!! Абе, вие що така ни поднасяте СТАРИ НОВИНИ??? И мола ви, да не броите чуждите пари!

22

Анонимен

преди 5 години

Ако утре в САЩ падне метеорит бъдете сигурни,че ще обвинят Русия за това. Всички западни СМИ постоянно твърдят,че "Русия е длъжна", а те за нищо не са длъжни- дори да спазват международното право, или "Путин смята"- като,че ли Путин е направил изявление какво мисли. Лъжа до лъжа.Що се отнася до "Независимая газета" то тя става все по-независима от истината. Ппри "терора" на Путин в Русия се пишат антипутински статии, а в демократична България това е невъзможно.

21

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше обикновения финансово страдащ руснак да идва да летува на българското Черноморие, на много българи щеше да им се наложи да гладуват в България или да мият улиците в Германия.

20

Стамат

преди 5 години

Трябват ли й на Русия военни бази?Ако не за друго, поне да изравнят броят на базите на САЩ ;-)

19

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-големият производител на нефт в света, а в същит време 42 милиона америкамци гладуват.

18

Анонимен

преди 5 години

Русия тръгва да разгръща военна намеса на много места и от цялата работа страда обикновеният руснак. Няма финансовият потенциал, само продава и "подарява" оръжие.

17

Анонимен_777

преди 5 години

Сякаш напоследък всички новини за Русия започват със - '' САЩ и съюзници обвиниха Русия...'' ( в каквото и да е... )Повече от явна е паниката обзела запада относно Русия, и се прави ВСИЧКО възможно тя да се демонизира, очерня и изолира !Всички методи на ''съпротива срещу Русия'' са на масата - вкл. всевъзможни инсценировки на хим. и хакерски атаки, санкции ,постоянно внушаване на наивна Европа че е заплашена от военна заплаха или най-малко от ''Руска намеса в изборите''...