38

Анонимен

преди 5 години

викал помощ помощ...нямам ток

37

И аз

преди 5 години

се зачудих още оня ден като казаха за прахоляка защо няма чистачки. Не е нужно да са сто вата, може да се ползва ел-двигателче като за детска играчка и супер лек редуктор-например червячен. Така ще може да изчисти, вярно за по-дълго време, но ще го направи! Има такива двигателчета с планетни механизми-готови, с микроскопична консумация и голям върт. момент, ползват ги за разни роботчета..т.е. технически не е проблем!

36

Анонимен

преди 5 години

Ех, тия Марсианци!Ще вдигнат ли скоро завесата?Ще!

35

Анонимен

преди 5 години

Опс са.Пуснете му нещо от тони стораро и има вероятност да се сьбуди и да хвьрля яки гюбеци на марс.

34

Зоро

преди 5 години

Крайно време е осъдените за тежки престъпления без право на помилване да бъдат изпращани там за да завладявят нови планети.

33

Анонимен

преди 5 години

Пуснете му Judas или Maiden за събуждане...

32

боли ме швепса

преди 5 години

До Един от СеверозападаАми то и маймуни и кучета летяха в Космоса ,изпратени от същите тези хора.Нима си мислиш,че да излети някой в Космоса,това автоматично прави държавата високо технологична космическа сила.Политиката беше такава,че изпращаха в Космоса прадставители на всички бивши соц. държави.Унгарци,поляци,чехи,..

31

Анонимен

преди 5 години

Made in USA. eh. Ako beshe savetski!!!!

30

Ангел

преди 5 години

Споко след има няма 10-15 годинки Мъск ще изпрати хора на Марс които ще го открият и рехабилитират

29

Анонимен

преди 5 години

Имам предвид чистачките

28

Анонимен

преди 5 години

Айде стига бе, щом може да се разхожда по повърхността, значи има достатъчно мощност. Щяха да се използват наистина много рядко.

27

ANTIKOMUNIST

преди 5 години

До Един от Северозапада. жалко наистина. Северозападът ще си остане *** на България. Само там имат още тоалетна хартия. Ние не.

26

Анонимен

преди 5 години

За да се задвижат едни чистачки трябва поне едно 100вата мощност. Тук говорим за далеч по-слаби батерии. Колко ти изкарват батериите на смартфона?

25

Анонимен

преди 5 години

Северозападен, 5 пари не давам дали БГ има космонавти или не. Хич не ме кефи да ме спират на 20км от границата обаче и да чакам 10г за кола.

24

Анонимен

преди 5 години

Толкова не можаха да му сложат чистачки на слънчевите панели, наистина е странно

23

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен"А България си е все така под комунистическо робство"---По времето, когато България бе пот това робство, робовладелците ни изпратиха в космоса двама наши космонавти, много наша апаратура летеше и май още лети и прави изследвания и експерименти, а и имахме производство на космически храни. Сега сме свободни, банани и тоалетна хартия има навсякъде, и по всяко време, но даже и кибрита си внасяме от високотехнологичен Пакистан, че не можем рентабилно да си го произвеждаме сами...

22

Кръговрат

преди 5 години

Кво нещо е животът... Преди са избягали от Марс, заради това, което предстои да се случи и тук и са дошли на земята, сега ще тръгваме пак натам.. Ако щете вярвайте, ама си е точно така.. Тия дарвинови еволюции, са били вървежни до преди век, сега само ниско интелектуалните могат да се опират на тия смешни твърдения..

21

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше хора, които се занимават с такива проекти вместо със злоба, войни и куп други глупости - светът щеше да е много по-добр място за живеене.

20

Анонимен

преди 5 години

Поклон пред "покойника"! Тази машинка свърши колосална работа и попълни знанията на Човека за Марс. Не можех да предположа, че ще има толкова дълъг живот. Явно е направена много съвестно и с много мисъл. Конграчюлешънс! Айде бе, Бобо, изпрати една телеграма, няма само теб да хвалят!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - А България си е все така под комунистическо робство-ДОКОГА!!!Ясно е, завинаги! Няма надежда за оздравяване! Комунизмът доведе до метастази в обществото! Признаците за приближаваща смърт са много осезаеми!