39

Анонимен

преди 5 години

мдаа ... 9 млрд през 2050 са много ...ше гласувам аз, за "европарлама", ей сега ....

38

Анонимен

преди 5 години

Бойко няма да позволи да му вземат бизнеса с наркотици, така че това няма да стане скоро.

37

Анонимен

преди 5 години

Това обяснява много за неадекватното поведение на евротиквите в последно време.

36

до 33

преди 5 години

Какво да ти кажа? Холандците са яко ***, нали? От една държава-гьол правят туризъм, а прехвалената България със сто и пееесе чудеса се храни на едно бетономутрие и някакви алкохолизирани руснаци. Гориво, текстил, лекарства? Да продължавам ли? Или бачкаш за Нефтохим?

35

troa

преди 5 години

Аз си приготвям масло не само от indica, но и от sativa...

34

до 33

преди 5 години

Не говори глупости. Дългосрочната употреба била много страшна. Държави с най-развита икономика, с които не можем да се сравняваме са легализирали тревата и това не пречи техните работници да произвеждат все по-качествени стоки. Въпреки, че много от тях пушат трева. Ама нашата мафия нали ще вземе да обеднее. Затова са ни стиснали за гушата и докато е Борисов на власт няма да спрат да ни душат.

33

ТHE Патриот

преди 5 години

Легализация за тревата и пандиз за ГЕРП!

32

айде почна се!

преди 5 години

Какво ми блъскате минуси? Явно не сте видели дългосрочните ефекти от редовна употреба (психоза, циклофрения у предразположените, загуба на воля и интерес към живота у всички пушещи по-често от веднъж седмично). Поживейте още малко и тогава си съставяйте мнение.

31

бай Спиро

преди 5 години

От както свят светува човека обича да приема психоактивни вещества. Мит е, че това е типично само за хората. Животинките също налитат на "весели" треви и гъби. Даже пчелите пият ферментирал сок.А иначе, какво ще е разрешено е въпрос на икономически лобита .За сега производителите на никотин и етилов алкохол имат предимство над производителите на тетрахидроканабинол. До кога ще е така ? Времето ще покаже!

30

до Коко

преди 5 години

Съгласен. Един невежа по-долу написал, че с тревата `се боцкат`Накова невежество само в България го има.

29

айде почна се!

преди 5 години

Глобалистите набараха новата златна мина и занапред ежедневно ще ни продънват ушите каква панацея е канабисът. Евтин, бързорастящ, а като бонус - действащ върху центъра на волята. Безполово и безволево стадо - какво по-удобно ото това?

28

Коко

преди 5 години

Много ще трябва да натискат Борисов мнооого за да се случат нещата и тук. Тук политиците много ги устройва да е забранен канабиса под всякаква форма. Печелят пари много хора, забогатяват (а не тези пари да отиват в държавната хазна), а и отделно полицията отчита сериозна дейност арестувайки по хиляди тийнейджъри годишно за по цигарка. А пък и хората са овце! Чета коментари и съжалявам много хорицата. Не пуша от над 15г., но да се смята билка за наркотик е тежка форма на мозъчно закърняване.

27

до 27

преди 5 години

Абсолютно вярно! И по тоя начин испанците го набиха на контрабандистите от Мароко...

26

Анонимен

преди 5 години

В Испания може да си гледаш не по едно както писа по-долу един колега, а по 4 растения. Отделно има магазини, където се продава трева и всякакви пособия за отглеждането и, но всичко се продава само срещу испански паспорт. На чужденци не се продава.

25

Аз

преди 5 години

Истината е,че който иска да се друса си се друса.Ама имало там някаква забрана и блаблабла.До довечера всички пишещи,ако имат желание може да са друсани като магарета:)))

24

до 24

преди 5 години

Дай ми определение за "дендър" !Ще ти подскажа, това е прилагателно, а не съществително, т.е. не може да извърва действие.

23

Анонимен

преди 5 години

Само тия джендърите се бодат с трева и после се таковат из парка. Човек 2-3 литра ракия не може на спокойствие да изпие.

22

АНТИ

преди 5 години

Народа се е хвърлил на ядене и пиене.И как няма, като Утре ще е по зле от Днес ?!

21

popa ot razgrad

преди 5 години

това е опиат и като такъв, има само упояващо въздействие, а не терапевтично...

20

Ф.С.В.

преди 5 години

Хм - искаме да дадем на тълпите недоволни - хляб и зрелища- засега само трева ще им дадем - да се търкалят щастливи в тъпият си живот )хахаххахха