8

Анонимен

преди 5 години

абе вие акъл имате ли та ни занимавате с глупости тая пачавура е последна грежа на нормалните българида върви на майната си

7

Анонимен

преди 5 години

Това лудото и анорексия и и какво ли си търси там?

6

Циник

преди 5 години

Тази изкукала болемичка - първо да беше интервюирала семействата на закланите от мюсюлманските рохинги полицаи .. пък после да рони коркодилските си сълзи!Навсякъде - ромите с коран под мишница си мислят, че всички им са длъжни!

5

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм харесвал подобни на тази индивиди. Да каже човек, че е гениална актриса - не е; не е и вдъхновила хората с някакви велики роли и образи. Богата, презадоволена, известна предимно със скандали, неврастенични постъпки и връзката си с Брад Пит. Напъват се да изградят около нея ореол, защо, какво толкова е създала и сътворила, че да я лансират като еталон за милосърдие и морален стожер за останалите.

4

Анонимен

преди 5 години

Да ги приюти при нея. Има имения, има пари, ама май само си движи силиконовите джуки. Дай пример *** како, вземи 100-200 от тях, храни ги, гледай ги..... Ама май не искаш а ? По-лесно е да принуждаваш другите да го правят нали. Лицемерни либерал фашисти

3

Mersi

преди 5 години

И продължава да разтроИва таза зведзда.РазтроЙва се !РазтроЙство ли имаш Ивета Иванова или разтроиство?

2

Анонимен

преди 5 години

Како Анжи аз ще те утешъ

1

Додо

преди 5 години

Рохиня мохамеданите са едни от най-бесните, яростни, кръвожадни и извратени мохамедани на света! Не случайно дори най-миролюбивите хора на планетата - будистите от Мианмар скочиха и ги изгониха! Знаейки, че Андж. Джоли е с душа, продадена на Луцифер е съвсем ясно, че в момента изпълнява поредната си задача! Анатема! Анатема! Анатема!