10

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от 8 ч на работа. Много ме мъчи МЕН това, че часовете на дъщеря ми, 2ри клас, започват от 8.20 и редовно закъснявам за работа. Искам да започват в 7.30 и да ходя на работа навреме. Някой трябва да ги храни и облича тази деца, да им купува помагала, да им организира празненствата и т.н. Един безработен родител няма да е от полза, освен да води детето късно на училище и да го прибира след това.

9

До 8

преди 5 години

Проблема е, че 8 часа сън са достатъчни за нас, но СЗО препоръчва за 7 годишен по 9 часа, а и не е разумно детето да се движи в тъмните часове на денонощието

8

Анонимен

преди 5 години

От 22:15 до 6:15 са 8 часа сън, аз не виждам къде е проблема

7

стига глупости

преди 5 години

И аз 12 години карах на такива смени ама нищо не ми е станало

6

Ал Пачино

преди 5 години

Айде сега...глезена работа. Тези две смени са от не знам си кога и какво, сега ли чак почнаха да се "мъчат" децата!?! Това ли ни е проблема в днешно време?!?

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да всяко едно училище да предава уроците си и класните стаи онлайн. Така хем ще си учат дори по време на грипните ваканции.

4

kkk

преди 5 години

До родителГлупости!!! На повечето хора в това число и деца са по-работоспособни и по свежо мислене сутринта. Много деца им е по-лесно да учат на свеж акъл сутрин отколкото ако са уморени и да учат следобед

3

Станой от Софстрой

преди 5 години

Тези мрънканици са поредното доказателство за лицемерното ученолюбие на българския народ. Ако може да станат задължителни три седмици грипна ваканция две седмици дървена, да се разреши преписването, вземането на изпит срещу пари или креват при по-големите да се поощрява, и т.н. А защо срещу определена сума детето да ходи изобщо на училище ?

2

Анонимен

преди 5 години

Като си легнат в 20.30 ще са адекватни.

1

родител

преди 5 години

А смяната от 7:30 дали не е прекалено ранна за учениците? Моето дете е от 7:30 на училище и това е абсурдно. Нека ги направят междинни, да започват от 8:30, както е г-д работното време на родителите, а не да юркат децата толкова рано. Нито те, нито учителите са адекватни толкова рано сутрин.