193

Анонимен

преди 5 години

Някои джуджета са симпатични,но някои твърде грозни,че и възрастни,плешиви...

192

Анонимен

преди 5 години

Диктаторът Путин не е добре дошъл в България.С Русия ,само бизнес отношения,по европейското законодателство.Това не означава,че шефът на всяка руска компания,трябва да бъде посрещан с почести у нас.БКП/БСП да ходят в Москва,ако искат да го видят и да му докоснат шлифера.

191

Анонимен

преди 5 години

До До Дали е вярноПрилича на известна порода кучета.Скоро го сравниха с това куче в нета.Песоглавец.По-хубав не може да стане,дори и с ботокса.

190

Анонимен

преди 5 години

Диктаторът Путин не е добре дошъл в България.С Русия ,само бизнес отношения,по европейското законодателство.Това не означава,че шефът на всяка пруска компания,трябва да бъде посрещан с почести у нас.БКП/БСП да ходят в Москва,ако искат да го видят и да му докоснат шлифера.

189

Анонимен

преди 5 години

Добре дошъл, уважаеми Владимир Владимирович! За умните хора по света Вие сте най-големият политик на Третото хилядолетие! Единствено Вие сте в състояние да запазите хладнокръвие и ум в този дяволски шабаш, който се вихри около Вашата страна! Вие персонално успяхте да върнете достойнството и самочувствието на обезверения Ви ограбен и унижен народ! Направихте неговата армия и флот мощен гарант на независимостта на необятната Ви страна! Слава России!

188

До Дали е вярно

преди 5 години

Не не е вярно! Човек като Путин не може да бъде подменен. Съществуват такива уникални белези на лицето, които не могат да бъдат имитирани - определени точки, кръвоносни съдове, косми на веждите, рисунъка на ириса на очите и т.н., които са в компютрите на разузнаванията, има специален софтуер за тази работа. Гласът. Всеки глас има уникална спектрална характеристика, както уникална честота на повторението на всички звуци. Последното важи и за писмената реч.Митовете са за глупавите лапнишарани.

187

До патриот 143

преди 5 години

Кога сме били на три морета, ***? При Борис III Обединител? Зле си с географията, но пък признаваш, че сме слугували на немските фашисти! С нашата окупация на Македония, Тракия и част от Сърбия сме се покрили с позор, освободили сме няколко немски дивизии да отидат на Източния фронт и не само там. Ако не беше участието на славната Българска армия в битките против Германия IX.1944 - V.1945 гг, ако не бяха хилядите свидни жертви за Победата, гръцките вишки щяха да бъдат до Пловдив и Пазарджик!

186

До Анонимен 140

преди 5 години

Оставих те да си отговориш сам. А ти питаш:А Германия защо не използва за слуги и миячи и черната рбота хора от колониите си както другите западни страни, ами използва българи за черната работа?Длъжен съм да отговоря, макар, че "родолюбците" веднага ще изквичат.Защото емигриралата част от нашето общество са крайно некачествени хора,необразовани, без професии, мързеливи, тъъпи, продажни робски душици!В Българияима работа, въпреки разрухата, до която ни доведоха ВСИЧКИ, управлявали страната

185

Дали е вярно

преди 5 години

Март 2015 путинь изчезна за 10 дена. След това се появи подпухнал от ботокс (може би?)и малко неразпознаваем.Слуховете тръгнаха - присъствал на раждането на детето си от Алина Кабаева , до това ,че е убит и сменен с двойник от Игор Сечин (истинският господар на кремъл) недоволен от санкциите покрай Украйна.Тукашните руски тролчета може да знаят повече?

184

Вин

преди 5 години

Ботоксовият фюрер, ще дойде ако е сигурен в парада за посрещането му! Ама, за какво всъщност ще идва? А, да, да събере малко дивиденти от "братската" дружба.

183

тема за размисъл

преди 5 години

България държава ли е или само територия , или колония или полуколония???

182

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 185Путин се среща с Ердоган, защото само Ердоган има куража да води самостоятелна политика................за разлика от инфантилните и полсушни БГ-подобия на политици!!!Кое не ти е ясно???

181

Каква зависимост

преди 5 години

Над 30% от родната икономика е в руски ръце , а търговския баланс е 50млн. износ и 5млр. внос в зелено.Но САЩ и ЕС ни ограбвали.Смях

180

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е пръв приятел на другаря Путин.Нещо и руските оръжия не вървят в последно време.Защо не я разпуснете тази Московия вече?

179

Иван Иванич

преди 5 години

тоз лилипут никои не го иска тук ,да неидва

178

Анонимен

преди 5 години

Може ли да бъде държава една територия, в която идват 3 анонимни сенатори от САЩ, само за един ден, скърцат със зъби на един БГ-премиер...............и той веднага спира проект, от който България може само да спечели???Е.................не, няма как да наречете тая територия държава.............няма как!!!

177

Анонимен

преди 5 години

Защо да идва Путин в България??Началниците на БГ-политици са във Вашингтон, Брюксел, Берлин и Париж!!!Путин ще говори с тях, АКО СЕ НАЛАГА, а не с послушните и безгласни БГ-политици, които имат нулево влияние в ЕС !!!

176

анонимен

преди 5 години

Народа е държавата. Див народ слаба държава.

175

БГ

преди 5 години

Като ви пееше Волен Сидеров преди години, че не сте държава, а сте колония, вие му се смяхте, че е луд!!Да...........не беше 100 % прав Волен, колония е слаба дума.....................България е само територия, колониите са по-добре от България..............за една колония поне знаеш кой командва, а България е разграден двор и АБСОЛЮТНА АНАРХИЯ...................гарантирано от 90 % от БГ-политици през последните 30 години!!!

174

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е пръв приятел на другаря Путин.Нещо и руските оръжия не вървят в последно време.Защо не я разпуснете тази Московия вече?