9

Анонимен

преди 5 години

Как ще са ниски заплатите. В Ямбол чуждите фирми дават по 1500-2000лв заплати. Един 80кв апартамент е 60-70х.лв. Българските фирми не дават високи заплати защото им куца организацията. Ама те повечето вървят към фалит. Само земеделците ще останат. В момента в България всеки кадърен човек може да си прави добри доходи стига да му се работи

8

Анонимен

преди 5 години

Какво ще произвеждате, Европа може всичко да си произведа 10 пъти повече от необходимото. Пазари и трябват, а не производство. И черноработници от България, а не стоки с висока принадена стойност.

7

Анонимен

преди 5 години

Вече даже започваме да изнасяме и за западна Европа и в Германия и там уволняват работници заради българските стоки които преди те са произвеждали, и германците като останат без работа да идват да гледат старци и да чистят в България. Аз ще си взема за домашна помощничка някоя млада работлива баварка от Мюнхен да ми чисти.

6

Анонимен

преди 5 години

"Производство с висока добавена стоиност"Я пак?

5

Анонимен

преди 5 години

Качествената работна ръка отдавна се изнесе от България

4

Георги

преди 5 години

Подкрепям. На държавата и трябват хора които могат да работят с ръцете си. Аз също го виждам. Живея в провинцията и печеля повече от моите колеги в София. Просто защото работа има, но няма кадърни хора които да работят. Малко по малко вървим към Европа. Там около всеки град има по няколко малки фабрики. Най-голямата спънка е държавния рекет и административния. Те гонят чужди инвеститори и скапват средния бизнес. Един чиновник е готов да затрие цял бизнес само и само да вземе рушвет

3

ГОСПОЖО БАРЕС . . .

преди 5 години

Госпожо ! Не забелязвате ли че балами няма , поумняха . Видяха как и на кого не бива да се работи . Това е толкоз просто и логично . А бизнеса нека продължава да си търси безплатна работна ръка - пожелавам му успех .

2

Анонимен

преди 5 години

Качествената работна ръка отдавна се изнесе от България.

1

ОТ ЛЮЛИН

преди 5 години

ТОВА НЯКАКВА ШЕГА ЛИ Е ?!