14

Скоти Пийпън

преди 16 години

Поне ше прави шоу по предизборните кампании, друго нема да излезе :))

13

тъй го рекох

преди 16 години

Е, га ти смешника / плачещ клоун / - като го гледах сутринта по БТВ, ми идеше да повърна!Чула жабата за... Иван Костов и тръгнала да се прави и тя на "черен дявол". Нещастнико, ако спечелиш повече от 3%, ще ти подаря билет за баскетболен мач!

12

гол.бг

преди 16 години

Като фен на баскетбола и наблюдавал дълго време Тити Папазов, мога да потвърдя, че той е или *** актьора или е за психиатър. А може и двете.А ако наистина го издигнат някакви десни - това ще са измислени десни. Там ВМРО-та, ССД-та и прочее мафии.

11

Мяуу

преди 16 години

Той ще е поредния РАЗОЧАРОВАН "свестен" човек! Чакаме реакцията на Бойко! По него ще си проличи има ли наговаряне,поне на него винаги му личи! И той не става,ама ако искате,гласувйте си!

10

Spiderman

преди 16 години

Виждам,че повечето хора го харесват,но аз честно да си кажа,не ми се струва особено подходящ за кмет.Изглежда малко простоват и ограничен/спомнете си гостуването му при Слави,а и разни други интервюта/.Може да е добър треньор,но това няма нищо общо с кметската работа.То ако е за добрия треньор,да вземе,да се кандидатира Димитър Пенев/треньор на 20-век/ и той е добър треньор и готин човек.Що се отнася до конкуренцията,пълен абсурд е да победи Бойко Борисов.Мисля,че отсега е ясно,че бат Бойко ще е новия-стар кмет на София.

9

коментар

преди 16 години

Майтапът ще бъде, ако наистина го издигне ДСБ, защото от намеците тази сутрин така ми се стори. След всичките му ласкави думи за президента Първанов и крокодилските сълзи по гръмнатия Жоро Илиев...

8

1234

преди 16 години

Не е достатъчно да си готин като човек и треньор. Тази сутрин го питаха как ще се справи с финансовите интереси в общината, а той вместо да отговори конкретно, започна да обяснява, че него парите не го интересували и ако не си вършел добре работата щял да се изправи пред софиянци, позволявайки им да го "заплюят в лицето". Не ми се стори много в час с проблемите на София, но може би е нормално, при условие, че мотивира включването си в кампанията най-вече с негативните публикации в пресата за него. Те го амбицирали.

7

qwed

преди 16 години

ЕЖАТИ ДАРЖАВАТА, ЕГАТИ НЕНОРМАЛНОТО НЕЩО - ТОЗИ ФЪФЛЕЩ *** КМЕТ ...????!!!!БАСИ УЖАСА

6

Toni

преди 16 години

Тити Папазов ще е добро попадение за кмет на София, защото е много готин като човек, но не вярвам да бие бате Бойко:)))

5

преди 16 години

този откачалник за какъв не се е предлагал-той за нищо друго не става освен за плашило на бостан...да подскача и да плаши гаргите...аман от *** в политиката

4

преди 16 години

да, за дикцията сте наистина много прави....почти не му се разбира иначе е пич като треньор.

3

joro

преди 16 години

za6to puk ne,toi e svesten 4ovek.pone e realist i kazva pravo v o4ite

2

1234

преди 16 години

Слушах го тази сутрин- първо дръпна едно похвално слово за Георги Първанов, а после каза, че ще бъде издигнат от дясна партия. Добре е да поработи върху дикцията, защото 50 процента от посланията му тази сутрин не ги разбрах.

1

преди 16 години

Най-после свестен човек на хоризонта.Дано да не го омърсят с компромати , защото той е чувствителен и безскруполните играчи в политиката ще си направят каквото трябва без да го пощадят.Но си мисля, че ще се справи.Най-малкото - ще стане общински съветник , а от хора като него общинския съвет има нужда.