14

Анонимен

преди 5 години

колеги, всеки ден минавам по няколко пъти по тази отсечка и за мен, проблем може да има САМО ако се шофира със скорост по-висока от 60-70км/ча както е написал по-долу АНОНИМЕН 9 - скоростта в града е 50км/чАман от селянчета научени да карат на село "на правата" с 200 и кат' доАт на града (тва специално е на ул. "източна тангента" - глей кво ста'а . . .

13

виража

преди 5 години

завоя на снимката изглежда с обратен наклон :))) често срещано явление по тия земи

12

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 8Къв энак бе, на обикновен эавой? Ти ще искаш и регулировчик да ти посавят, на всеки эавой

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен8А ти какви знаци и маркировки викаш да се сложат в случая?Пътна маркировка на асфалта си има.Има си и подразбиращо се ограничение 50.Все нещо ви пречи на вас джигитите.

10

Анонимен

преди 5 години

uuuu pianici....

9

Анонимен

преди 5 години

Какви знаци трябва да има?Това е в града. В Правилника пише пределно ясно - 50км/ч.На джигитите какви знаци повече им се искат?евентуално трябва да има спираща мантинела за да оцелеят пешеходците и камера за ловене на бързаците.

8

Анонимен

преди 5 години

До MaйMyнaтaЕми значи викаш да не се слагат знаци и маркировка???

7

до 2

преди 5 години

Няма как да стане защото видеото е от София , при евентуална отговорност вече няма да говорим за тези пътища а за онези които има много дупки предимно в провинцията ,в такъв случай бюджета няма да отиде в София а в цялата страна, а това не е приемливо за текущата власт.София е приоритетна по политически причини.

6

Анонимен

преди 5 години

Това е в София, ограничението е 50 по подразбиране. А и като го гледам този, май се опита да мине за дрифтър и опита да поднесе с ръчна.

5

ал куропаткин

преди 5 години

и двата автомобила минаха с еднаква скорост, но тоя втория се беше заблял нещо и се отклони в ляво, после за да корегира сви ряско в дясно и това е

4

Ром"с

преди 5 години

Защото това е България,затова няма знаци и маркировки.

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

Абе тоя не смогва да гледа в пътя, та энаци ще гледа. Айде моля ви се, и на всеки эавой энак да има те пак ще си гледат в телефоните

2

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде се говори за санкции и ограничения за шофьорите но и дума не става за наказание на отговорни лица или пък за подобряване на инфраструктурата. Пълни ***

1

extremist

преди 5 години

Защо няма знаци и маркировка? - ЩОТО КАТО УВОЛНИТЕ ВСИЧКОТО АПИ И НАЗНАЧИМ НОВИ ХОРА ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ ПОЧНЕ ДА ИМА