31

Анонимен

преди 5 години

На Бг папуасите им дай автомобил и магистрала а те ще свършат останалото (самоубийство) сами.Когато дават на неграмотни индивиди право да управляват автомобили става ТАКА.През соца нямаше как необразовани люде да имат кола.За това и нямаше такива ужасии по пътищата.сега всеки папуас може да бере портокали един сезон в Гърция или Испания и да си купи някоя гробница за 1000-1500 лв.А после .......о-ли-лийййй.

30

Василев

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!При видимост от 10 метра гъста мъгла, коя е правилната скорост???Колко е дълъг участъка от пътя???За каква несъобразена скорост говорим, когато само коли роботи могат да влезнат в гъста мъгла, да има комуникация между тях и да се измъкнат сухи от мъглата!Просто е някакъв късмет, че имаме само един загинал!Или хиляда професионални шофьора, които шофират по един и същ начин и в един и същ момент намалят и ускоряват колите!Добър ден селяни прсти!Агент Никалас Хейндж!ЦРУ!!!

29

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Катастрофата няма как да е заради гъстата мъгла. Катастрофата е заради несъобразена скорост при гъста мъгла. Проф. Иво Христов беше прав за онези 80% ...Даже бих казал вече 90% ...На нашенеца колело не трябва да му се дава камоли кола.

28

Василев

преди 5 години

Строенето на една магистрала не свършва с рязането на лентите, а когато имаме живот на нея, тя се обслужва, носи приходи, улеснява транспорта ,бизнеса и живота, сигурна и бърза!Каракачанов и пътните полицаи са длъжни да следят за трафика при тежки атмосферни условия по закон и носят отговорност!При необходимост могат да затворят магистралата и да пренасочат движението!При гъста мъгла влизат хиляди коли в нея с различна скорст, всеки кара и натиска *** както си мисли,че е правилно!Хюи!ЦРУ

27

Законите

преди 5 години

и наредбите в тази държава се пишат за да се вземат едни пари - 100% лобизъм, а не за де решат проблеми. Закона и наредбичките да се отменят веднага и на база реални изследвания за причините за катастрофите да се напише НОВ ЗАКОН и нови наредби, както и програма за обучение и изпитване, а не полигон или часове та да вземеш едни пари или все по раздути глоби за превишена скорост на измислени знаци по пътищата. Ясно е,че масово катастрофите са от хора БЕЗ КНИЖКИ дрогирани,пияни

26

Анонимен

преди 5 години

При мъгла е още по лесно

25

Анонимен

преди 5 години

Добър водач, стига да иска може да предизвика пътно произшествие. Всеки шофьор го знае. И на мен са ми правели атентати но съм се разминал. Просто съм бил по млад. Така , че проблеми стават на пътя с умисъл.

24

Ф.С.В.

преди 5 години

За съжаление пътищата в България са много опасни -само констатираме за 30 г колко жертви има -Не може да се дават книжки ей така - Колите в днешно време са бързи и мощни- Половината "патки" говорят по ГСМ и се гримират карайки мощни джипове- В една такава ситуация с мъгла- те най вероятно не знаят какво да правят-Търсят да карат явтоматици защото нямат акъл за ръчни скорости и въобще Системата за издаване на книжки НИ УБИВА!! И тази система УБИВА!

23

хахо

преди 5 години

Проверочен трябва да има за всеки шофьор на 5 години например.Поради факта че листовките се зубрят,по-голяма част от информацията избледнява в паметта на човека.Законите се менят.Вкарват нови знаци и много от опитните шофьори не ги знаят.Един бърз тест по интернет е достатъчен.Който не го издържи,да ходи пак на курсове.

22

Анонимен

преди 5 години

До18. Е тя каква излиза , че Президента е без отговорност, а за вицепрезидента напълно няма нужда. Добре но и двамата са на заплата.

21

Василев

преди 5 години

Каракачанов и пътна полиция на Мадуро ***.дурите ли барат, за какво взимат заплати???Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

20

Анонимен

преди 5 години

На Боце, пътищата убийци..

19

Карай бързо

преди 5 години

Така ще пристигнеш преди да се е случила катастрофата. Елементарно е бе хора.

18

Анонимен

преди 5 години

В мъгала се кара с ниска скорост и повишено внимание няма значение дали са на магистрала или на третокласен път. Скороста се съобразява така че при изникнало препятствие на пътя да може да се спре в зоната на видимост. Ако зоната на видимост е 50 метра се кара с 50 км в час. Ако видимоста е 10 метра каквато е била в случая се пълзи с 20 км в час. Това когато са карали курсовете не е ли имало кой да им го каже. Нароиха се самоубиици и няма кой да ги спре.

17

Горан

преди 5 години

До Анонимен 7:Само човек с психично заболяване може да обвинява за станалото в държавата президента, при положение, че много добре се знае каква ни е държавната уредба, в момента, а тя е парламентарна република, и никога... поне до момента не е била президентска република! Това, някой болен мозък да си нарочи един човек да му е виновен за всичко в държавата, е абсолютно патологично явление! Управлението на Радев! Браво, бе!

16

1

преди 5 години

Нищо им няма българина е направен от чиста стомана! Единствените пострадали тук са колите!

15

House M.D.

преди 5 години

Камелийче, с тези фактури ще им се признаят ли крайниците за разход, т.е. ще имат ли данъчно облекчение? Ще им възстановят ли ДДС-то?

14

Копие на фактурите

преди 5 години

"Те са с комбинирани травми, имат фактури на крайниците и на гръдния кош".Трябва да се поясни копие или ориганал на фактури имат същото така подпис имат ли.

13

ogin

преди 5 години

Избихте се със тъпите коли

12

Анонимен

преди 5 години

"Имаше фактури на краиниците". Но са без печат, а може и МЕНТЕ да са!