173

Анонимен

преди 5 години

Доктора издал документа в затвора!!!

172

177,

преди 5 години

"Е и кой е виновния,тези или търмъци от лекари и ТЕЛК-ове,обичате да гледате само от едната страна ама така ви отърва."И двете страни. Затова и за двете си им състави в НК, но той трябва И да се приложи.

171

Анонимен

преди 5 години

До не - Имаме инвалид в къщи-100 процента.Изцяло на легло.Не може да стигне до тоалетна и не може да седне на тоалетния стол.Пенсията ме у е 300 лв.,общо...ама и тези на снимката вземат толкова, какво си мислите вие! Те, родителите им дават джебни. А мамчето нали е вещер-магесница, прави магии-чудеса, за децата!

170

Geronimo

преди 5 години

Доко ,доко .......

169

7.62

преди 5 години

Аз съм най-доброто лечение.

168

Анонимен

преди 5 години

Е и кой е виновния,тези или търмъци от лекари и ТЕЛК-ове,обичате да гледате само от едната страна ама така ви отърва.

167

МНОГО СЪМ НЕРВЕН!

преди 5 години

И това ли е УПРАВЛЕНИЕТО на ГЕРБ за 10години! Това ли ни оставят като управление! Мизерия, дерибействат в цялата страна, пълно беззаконие и корупция! КЪДЕ Е Наглата Тиква Борисов да каже ЗАЩО институциите НЕ РАБОТЯТ!

166

Пиги

преди 5 години

Бравоооо!Само напред, все хубави новини!Толкова жалка картинка,толкова жалка държавица!

165

man

преди 5 години

Ако БСП беше на власт, такива неща нямаше да може да се случват, защото БСП са чисти като момина сълза

164

Доктора

преди 5 години

До АнонименНе са само в ДД ... в цялата страна са и са мнозинство !!! Всички свестни хора се изнасят от тази пр.о..кааж..ена територия !!! За тези няма Данъчни, прокурори полиция ... няма нищо на практика са над закона !

163

Доктора

преди 5 години

19.20363 E, 50.0266 NТова е решението !!!

162

Анонимен

преди 5 години

Долно Дъбнишки *** , 99% са такива там

161

Апаш

преди 5 години

Много поздрави на ГП на ББ и компания ... нищо ново под Слънцето на тота географски място наречено БГ. Колко като тези Хавана клуб има в БГ ... !!!! Да ме извинява ХК, правата на човека ... и там останалата па.с.мии..на но ХК са за ... Д-р М за да изучава *** .. а после във вулкана. Виновниците за това са в парламентата и наоколо. Ние сме стадо без капка ум ..

160

Анонимен

преди 5 години

България...в една снимка, в една статия. Ей тези ще са новите българи, защото истинските и кадърни българи отдавна се погнусиха и избягаха навън! Никой не продумва и дума за демографската катастрофа в тази страна. Такъв геноцид над собствения си народ и по турско не е имало...!!!

159

Друг анонимен

преди 5 години

До АнонименКажи, че не си пропуснал белия мерцедес ...

158

Анонимен

преди 5 години

Жалка картинка - скъп автомобил на разбита улица, наоколо съборетини пред рухване, двама тупани, изглеждащи като анимационни герои,, честно - на глас се смея

157

Всичко

преди 5 години

Всякаква корупция е възможна по времете на ГеРБ и нищо не трябва да ви учудва.

156

b

преди 5 години

До Анонименна теб приличат, не на премиера.

155

сс

преди 5 години

и ся не разбрах кой е по големия гъ-ар този отляво или този от дясно все единия трябва да е по големия баровец, или да питам тони стораро нали за тези е изпял песента двама братя тарикати, сигурно той ще знае...

154

Анонимен

преди 5 години

Сигурно са се излекувалиРедно е такива индивиди да се качат на стената на срама във всички градове и да не им се дават пари нито за помощи и нито за евро програми.