9

Микрон

преди 5 години

До Анонимен 9Какъв ЕС, той е вече история. Протестите във Франция нямат общо с ЕС, Макрон се опитва да прокара поредните мерки целящи унищожението на средната класа.Свиквайте с мисълта, че максимум до 10 години няма да има нито ЕС, нито НАТО. Архитектурата на Европа ще бъде нова. Франция и Германия сключиха двустранни договори, защо го правят като сме в "нашия общ дом", а? Към тях ще се присъединят и някои други западни страни, останалите ще са колонии на САЩ.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Ти по-леко с такива изрази.........."тълпата"!!!! КОЯ е тази "тълпа"??? Тази на "умните и красивите"? Дето се влачиха една година по жълтите павета само и само да премахнат Орешарски, който си позволявал (според Боко) да вземе 1 милиард (ооо ужас!!!!) заем!!! За да дойде именно този боко и да вземе 16 Милиарда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

"Френският президент търси изход от кризата с "жълтите жилетки""С оглед на световните събития, би трябвало ЕС да намери изход от кризата, признавайки лидера на френската опозиция за временен президент.

6

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера едно нещо - кой за какво се бори в този свят? Кой какво иска всъщност? Не ми е ясно какво прави Макрон ? Иска ли ЕС или не? Ако го иска това е най - гнусния начин да работи срещу него.Ако не го иска -ще играе по свирката на тълпата. Както стана във ВБ. С тази разлика че по този начин той няма да се задържи на власт.Французите не са англичани.При тях поклонничеството пред властта не е така отчетливо изразено, за тях мазничеството не е политика. Така че .. да му мисли

5

Анонимен

преди 5 години

макарона на фиде, това е рецептата

4

Анонимен

преди 5 години

До cenzurastТиквоний веднага ще си тръгне, той има опит има и спестявания. Няма да се наложи да убива баби по улиците... е, може би само ако му препречат пътя към летището.

3

cenzurast

преди 5 години

сума ти народ с избодени очи от гумени куршуми, сума ти народ изгубил крайници, пребити не се води бройка а този караконджул още го играе президент. смятайте тука какво ще стане ако решим да свалим тиквоний....

2

V

преди 5 години

Референдум за излизане от ЕС .Само така могат да се намалят разходите .И без това тези пари не се харчат за благото на народите ;)Много хора забогатяват незаконно от тях .По добре е да има капитализъм вместо брюкселски нацистки социализъм

1

Анонимен

преди 5 години

Този е ега ти слабака, не знам докъде ще стигне в слабоволието и некадърността си. Вече не ща да разсъждавам по тези въпроси.