27

Анонимен

преди 5 години

ПЕС е като ЕС. Никой няма да им гласува.

26

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Не мога да му простя данъка който той,уж социалния и загрижения за народа въведе.И Как се изхранваше? От рентиерство.Един работен ден няма,как ще ме защитава

25

бай Иван

преди 5 години

Остап Бендер Станишенко отново се готви да живурка на поредната държавна хранилка.Време е тоя малариен плазмодий да го яхне прокуратурата за заменките,за "изгубени" секретни документи,за далаверата с "излъскване имиджа на България", когато открадна едни милиони,за далаверата му с Елена Йончева и незнайно още колко престъпления......

24

Анонимен

преди 5 години

Даваййй,Ленче,ууууудоши ги!Само ПЕС и БСП, ЕНП загроби нас,че и цяла Европа!Само за президента,щом герберите го тормозят,означава,че не е предател!

23

House M.D.

преди 5 години

С оглед евр(оп)ейските ценности, най-логично е листата да бъде водена от Гей Дмитриевич.

22

Хан Крум

преди 5 години

Някак си ми е през она.зи работа кой ще води листите - дали Се.рГ.ея или измислената му "бивша " И двамата са еднакво не.чи.стоп.лътни

21

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

20

Анонимен

преди 5 години

При така очертаваща се листа, по-добре да издигнат Ценко Чоков. Истински корав българин, който ще защитава интересите на страната при нежните души в ЕП. Серж и Елена защо не се борят за Москва, руски възпитаници са. А и срещу нея като има дела и тя води дела защо да се плащат излишни разходи, а и ако осъдят за КТБ, не даваме ли лош сигнал на ЕС, че пращаме потенциални пристъпници и Серж.

19

Сандо

преди 5 години

1во ГЕРБ бият всички на тема корупция и 2ро СерГей-чо иска пад дебела европейска заплата, дреме му на шмиргела за това или онова

18

Анонимен

преди 5 години

По 1 мандат е редно и повече няма право. Така ще се оженят и пенсионират с Йончева в ЕС и другите не може да се доредят от тях.

17

Срам

преди 5 години

Нещата дето ги говори са ок, с изключение на Елена Йончева и това, че той бил експертна ненадминат по Европейските политики.Но защо ли нещо е му вярвам.. Защо не се даде път на нови лица в политиката?

16

Анонимен

преди 5 години

Колко души могат да назоват поименно депутатите на България в европарламента от формацията, за която са гласували? Настоящата г-жа Габриел кой я знаеше, че да я иска за представител на страната, например? ГЕРБ се подиграваха за влизането на Наков, но момчето се оказа работно и свястно, може да го включат отново и по-напред в листата. А техните хора, освен Ковачев, се скатават.

15

пенсионер

преди 5 години

И утре като се гътнем кого ще лъжете?

14

:-)

преди 5 години

БСП само ще спечели, ако разkapа готованкото, както и някои други стари мyцунu.

13

Анонимен

преди 5 години

НИКОГА ЗА НИКОЙ !!!

12

Анонимен

преди 5 години

Следя ситуацията от години и няма никакъв шанс Станишев и БСП да се явят заедно на изборите. Противоречията между тях са повече от допирните точки.

11

Браво на Серго!

преди 5 години

Залепих фотоса му на хладилника и сега жена ми заприлича на фотомодел!

10

Анонимен

преди 5 години

Колко евро-депутата познавате? Колкото и посланиците по света. Отиват там за награда за добре свершена партийна (***) работа. Или да ги скрият от хората тук (като бивш главен прокурор). Защо стана депутат там Додуков? Подобно Костнброд сапунката, сега и тая ще хвърля л..на навред. Да, после съда ще отрече всичките й обвинения, но поста й ще е заслужен, като на Майчето. А междувременно ще се скрие от правосъдието зад имунитет. И после - що сме последни по какво ли не...

9

Тъй, де!

преди 5 години

И да го сложат водач избирателите на БСП ще го смъкнат надолу чрез преференциалния избор! Може дори да изпадне от избираемите места!Аз не съм избирател на БСП, но ще гласувам с отвращение за тях, защото повече се отвращавам от банкянеца!

8

Анонимен

преди 5 години

въртоглавите на предните избори не го определиха първи. То въобще не трябва да е в листата, защото излъга. Кълнеше се, че няма да ходи в Брюксел и като истински предател отиде. Но да го издигат, така много въртоглави ще се откажат да гласуват. То едни избори не е спечелило. Клювния да не се оправдава с него след загубата на изборите.