21

До 19-ти

преди 5 години

Възможно е и по земя да е! Интересно беше как първата вечер дадоха по новините червено само за Бургас и Перник и на другата, половин България, как става това, не съм по конспирациите, но това има според мен обяснение съвсем различно от медийното!

20

Анонимен

преди 5 години

До Ванката. Чу.мата която е унищожавала е била предизвикана от плъхове. В днешно време всички епидемии се предизвикват от лаборатории в които се създават вируси. Не те знам на колко години си но по всяка вероятност не се живял по бай Тошово време когато нямаше грип а само леки настинки които минаваха с пиене на аналгин аспирин и горещ чай. Епидемия никога не е имало и никога не се затваряха училища. Това ако не го знаеш значи си роден след 1989 година.

19

Анонимен

преди 5 години

Искам само да ви информирам, че вирусите извън жива клетка гостоприемник не живеят повече от няколко часа. Не ги пускат от самолет вирусите. Нещо наземно ще да е.

18

Православен патриот

преди 5 години

До Ванката Чумни епидемии са затривали цели територии."Добре де, но големите чумни епидемии са били При Юстиниян I/ 540-550г/Следващите през 14 и 17 век.Ама тогава е нямало ни САЩ, ни Шорорш. Кой ги е направил тези епидемии тогава.От друга страна в Европа няма чума от 200 г. Защо и сега краварите и Шорош не ни убиват с чума.Отново съм объркан. Чакам инструкции. Спеншо е!!!

17

до 16

преди 5 години

Пръскат! Колкото и да се мъчиш да защитиш Боко и компания не можеш да излъжеш интелигентните хора!

16

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

Алооо, едно време следите изчезваха за няколко минути!!!!! Виждал ли си ги сега, по няколко часа стоят! Преди седмица може би късно в полунощ следите им остана 3 часа, извинявай!!!Тея ги пробутвай на кокошките на двора, които ако те чуят ще почнат да се превиват от смях! Редовно наблюдавам самолетите от моята тераса, следата им изчезва най - много до пет минути! И второ горе има въздушни течения, които разнасят следите. Три часа???

15

Запознат

преди 5 години

До Бял мафиот.До сега не съм видял умрял политик от грип!?! Та очевидно е, че убивате наред, при това доста избирателно. Очевидно и грипа подбира, най-вече удря бедни хора, които не могат да си платят живота на касичката в болницата, или под масата.

14

Анонимен

преди 5 години

Ганчовците са убедени, че някакви самолети пръскатнеясни вещества над територията на България, в резултат на което хората умират от грип. Те вярват, че някой смята за заплаха най-бедната държава в ЕС, която е на едно от първите места в света по смътност, и този някой иска да я унищожи. Отстрани това изглежда толкова нелепо, но лесно може да се заключи, че те само са виновни за съдбата си. Няма как качествен електорат да избере 240 търтея.

13

Анонимен

преди 5 години

До Православен патриотГледал си на баба си хвърчилото, през 80-те години нямаше подобни следи. Максималната следа която остава след реактивен самолет е като погледнеш нагоре максимом до 25см. зад него и изчезва в рамките на 3-4 мин.

12

Анонимен

преди 5 години

Пръскат яко, края на декември им измряха гадинките заради студа, но им се отвори хубаво време през януари

11

Анонимен

преди 5 години

V PAZARDGIK LEKARITE SA NEKADARNIZI,BOLNIZA IMA NO LEKARI NEMA TOVA E POGREBALNO BURO A NE BOLNIZA.

10

Православен патриот

преди 5 години

Когато бях дете, през 80-те години гледахме следите които самолетите оставяха и много се кефихме. И тогава ги имахме. Има два варианта. 1. И тогава ни тровиха/ руснаците, защото бяхме към тях по това време/. 2 Следите от самолетите не са опасни и писаниците на тези тема са глупости.Объркан съм. Призовавам, другарите са спуснат указания, за да знам на кое да вярвам

9

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

Най-вероятно и тя е имала 3-4 придружаващи заболявания, както ни промиват мозъците? Вместо да кажат, че ни морят по план?Вий добре ли сте сметалото?От грип и преди и сега и за в бъдеще ще умират хора. На вас все някой не ви казва истината, някой ви лъже, има голяма световна конспирация, чиято цел е разрушаване на всичко хубаво построено от "братска" рАссия. Имате ли чypки, или няма с какво да си играете?

8

Бял мафиот.

преди 5 години

До ЗапознатТочно така, убиваме по план, за което ни плащат Рокфелер, Ротшилд, евреите, масоните,илиюминатите и рептилите. Но убиваме значими личности-политици, бизнесмени и т.н Ти ще живееш, защо си едно нищо, никой не подозира за теб и когато един ден умреш, никой няма да забележи.

7

До анонимен 5

преди 5 години

Кондензационната следа се образува, когато влажните газове от ауспуха на самолета постъпят в сухия въздух на голяма височина. Получават се кристали лед. Този процес е подобен на получаването на облак пара от дишането ни, когато навън е студено.Може да се каже, че кондензационната следа е облак.Водните пари са отпаден продукт при горене в реактивния двигател. Оттук идва влагата. Образуването на следа от кондензация зависи от височината и от състава на околната среда - основно от температурата и налягането на наситената пара

6

malart

преди 5 години

Това са социално слаби, които сигурно нямат здравни осигуровки и не работят. Затова не са ходили и на лекар. Може и да не са се хранили както трябва. Не са обаче и роми, защото те щяха да дойдат с тумби и да трошат

5

Анонимен

преди 5 години

Как пък един журналист не се зае със следите от някои самолети а само като папагали повтарят, че било конспирация! Май така е им е удобно!! Една проба да се вземе по някакъв начин от следата и всичко ще стане ясно!

4

Българин

преди 5 години

Жалко за жената. Жалко че хората неглежират здравето си. Ваксината е добра превенция при деца и възрастни, но както изглежда трябва и ние в средна възраст да помислим за ваксинации. Този щам причинява тежкии дихателни възпаления и минингит, които сами по себе си са смъртоносни.

3

Анонимен

преди 5 години

Айде бе, стига лъжи, как така всяка година грипа идва на 20 януари! Съд за бялата мафия!

2

Запознат

преди 5 години

Бог да я прости! Най-вероятно и тя е имала 3-4 придружаващи заболявания, както ни промиват мозъците? Вместо да кажат, че ни морят по план?