199

Гражданин

преди 5 години

Като съм чел от кога до кога функционира Белене, имам чувството, че средната възраст на пишишите тук е 80год. Масово се описват истории от първо лица. Четете и от други места, не само глупостите на Гърневски.

198

Derstreichholz

преди 5 години

Да, комунизмът не е бил правилният; т.е. прекъснал е естественият път на развитие, но не може да не се признават добрите му страни - една от тях е че липсваха *** като Боцко.

197

КурНи е

преди 5 години

подМасова КрадитизаторкаМястото и е в Сливенския в една килия с Офшорното Ленче

196

Червените гниди

преди 5 години

Трябва да бъдат *** за са се спаси Родината от евразийската чума!

195

До 212

преди 5 години

В БАН работеше професор, който преди Девети септември поради бедност работил като келнер докато е следвал.Знаело се е, че сътрудничи на полицията и донася кой какво говори и какви са настроенията. След Девети успял да се споразумее с народната милиция и да продължи да прави същите услуги.Направили го управител на ресторант, а после му дали възможност за научна кариера, изследовател по проблемите на общественото хранене.Почина преди 13 г., но как само успя да уреди децата си! Брат му и той същият

194

дърт

преди 5 години

А кога ще бъдат почетени жертвите на "демокрацията"?

193

Ееех времена

преди 5 години

Според социологическо проучване на ЕМ ПИ ЕМ БИ, 99% от българските мъже искат да правят групов с*кс, като 9% от тях искат да го правят с 2 жени, 6% с 3 жени, а останалите 84% искат да го турят на ***, президента, парламента и цялата държавна администрация.

192

Анонимен

преди 5 години

Та днес пътуваме свободно не защото сме свободни а защото се чудят как да ни изгонят отново. Надявам се тези смутни времена никога да не се повторят.А за комунизма искам само да спомена че мой приятел не успя да избяга и понеже не пожела да сътрудничи на милицията {работеше като сервитьор в реномиран рестоант на Балкан турист) посещаван и от чуждестранни групи по онова време завърши жизненият си път в Белене.

191

Анонимен

преди 5 години

Продължение.През това време и синът на българина при които работех през 1974 избяга от Българкя в Турция покрай устието на река Резовска с лодката на рибар ,които му помогна.Аз имах възможност да отида и в Западен Берлин тогава за да се се свържете с българско имигрантски задгранично дружестсво.Но ми казаха че там гъмжи от руски и источно немски агенти и се отказах.През 90-та си доидох в БГ и се изненадах.Всичко си беше както през 70-те с тази разлика че милицията не ме арестува.

190

Анонимен

преди 5 години

Хайде, гласувайте пак за герб и бсп и да се изнесе от бги последния млад българин

189

Анонимен

преди 5 години

А за изгонените ,експлатираните,заразените с рак от западните ни партньори ,кога ще отдаваме почит?Продажници мръсни ,комунисти социалисти гербери и темп подобни безбожници и ***

188

Анонимен

преди 5 години

Това всъщност не е никаква панахида за жертвите на комунизма а е жива подигравка с тях.Точно най-върлите комунисти преди 10 ноември днес си присвояват правата на наследниците на жертвите.През1968 година избягах през Македония с един приятел по време на граничен събор и се озовах в Триест.А от там в Италия (Милано) и после във ФРГ.Там бях 8 месеца в лагер за бежанци след това на робота в пералня собственост на българин женен за германка.Приятелят ми замина за Канада и там се ожени за канадка.

187

Анонимен

преди 5 години

СПАСЕ, СПАСЕ, ОТДАВНА СЪМНА СЕ, А НА ТЕБЕ АКЪЛ НЕ ТИ ДОЙДЕ АМА КЪДЕ ЛИ ОЙДЕ?

186

Анонимен

преди 5 години

хората помнят как вожда ни не е искал да си върне членската книжка към компартията а повечето гербаджии са бивши комунисти или номенклатура.

185

Мен

преди 5 години

До 193 ами в този случай трябва да няма народно събрание. А може би в това народно събрание само десеттина човека нямат връзка с компартията

184

Да де

преди 5 години

Герберасти безхаберни, всичко разрушихте за десет години в България. Срината държавност, сринато здравеопазване, обезлюдяване, бягство на инвеститори, но за сметка на това просъфтяващи корупция и кражби и беден народ.

183

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът се провали, после редица социалистически партии в условията на демокрация се издъниха. Явно бъдещето е на дясното.

182

Анонимен

преди 5 години

Нека бсп признаят друг премиер -- не искаме повече тази мутра .

181

Анонимен

преди 5 години

БСП е морално компрометирана партия, която не е добре да управлява отново.

180

Анонимен

преди 5 години

Затова съм на мнение че трябва да управляваме ние младите родени през 90-те.