84

Анонимен

преди 5 години

Разврат! Време е, да се върнат старите порядки!

83

нова мода

преди 5 години

Апа нашите моми направо стават Евродепутатки за да си хванат богат европеец !

82

Анонимен

преди 5 години

Няма лошичко... Д изкарат някое лефче и момиченца ;)

81

Ибрикчия

преди 5 години

Преди 15 години имахме студио за секс чат в Бургас, но полицията ни разби и каза, че било бардак и незаконно.

80

Анонимен

преди 5 години

Че то българките поголовна са проститтутки, и какво от това?! Важното е печелят ли пари или не. Щом печелят, другото е без значение!

79

Анонимен

преди 5 години

Както и да се погледне е мръсен и непочтен бизнес. Много хора стават психически зависими от такива чатове, което е целта на тези които го организират. Прибират се много лесни пари. Посетителите на тази чатове стават нещо като наркозависими. Получава се едно зарибяване от което и психиатър не може да помогне.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 127Май никога не си бил в Швеция. Жените в швеция са повечето безформени крави - говоря за истинските шведки. Само лицата им са привлекателни за нас, с чипите нослета, сини очи и формата на лицето. Е, има само един процент от тях които са световна класа и никой не може да се мери с тях. Като цяло българките са по-красиви. Добре изглеждащите истински шведи-мъже са далеч повече и всяка жена извън скандинавия ще им легне на момента и ще е доволна. Българите сме толупи в сравнение

77

Албена

преди 5 години

До Анонимен 127 Пък и да започнете да правите секс и с жени, ще сте безценни! Пък дотогава ние ще се оправяме с араби и ***.

76

Анонимен

преди 5 години

До всеки велик мъж е стояла клacна жена. Българките се женели за чужденци - еми прав ви път. Трябва и ние мъжете да почнем да си взимаме чужденки. Българката само претенции има и търси на другите куcypи пък не погледне себе си. Аз мисля че ако българите си взимаме чужденки това ще ни се отрази добре, най-после с истинска жена до себе си, а не дoлнa мacтия която само се чуди как да те обере и единственото нещо в което е влюбена са парите.

75

Анонимен

преди 5 години

Не във всяка държава и двата пола са кpacиви, даже май няма такава държава. Примерно в Швеция жените са много яки, а мъжете гpoзни, в България пък обратно - жените са гpoзни, а мъжете сме мъжествени, силни, лидери, алфа мъжкари, силоваци, с правилни черти на лицето и тялото.

74

до Пpиcмеxyлник

преди 5 години

завъртяла главата на някъв от Флорида до такава степен че тоя откраданл 200 000 долара, пратил ги по сметката и, и изтрепал семейството й. Румънките да не ми се праскат с 25 000 евро на месец. Нашите изкарват по 200 000 долара за 1 ден.

73

Анонимен

преди 5 години

25 000 евро на месец? Слаба ракия са румънките. Българка получи 200 000 долара онзи ден.

72

Анонимен

преди 5 години

Те румънките са по гладни от рускините.Руснаците имат пари като гледам на морето какви смартфони и сифони вадят само ела гледаи

71

дрочил

преди 5 години

за жените 80% от мъжете както и 80% от жените са плява. просто не стават, не възбуждат както трябва, те са дебели, овластени с много претенции. правят се на мъже и т.н. затова и търсенето е насочено към горните 20% от страна и на двата пола.

70

Реалист

преди 5 години

Мрънкачите тука, дето Румъния давате за припмер, забелязахте ли за какви заплати се говори в статията?

69

дрочил

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Не толкова за да видят а за да оценят и да получат валидация за транзакцията си като награждават жена която си го заслужава. Ако щеш вярвай така е по-чисто и по-евтино. Истинската жена излиза в пъти по-скъпо и почти винаги е нетърпимо да се живее с нея, заради битовизмите. За цената си е най-доброто. Ами тези които плащат на стриймърите на компютърни игри за какво го правят. Пращат на абсолютно непознат, а след първите сто хиляди е излишно. И за по-малко ще продължи да го прави..

68

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Абе, тия, които плащат на такива секс чатове не са мъже за мен.Ще я гледам аз на монитора как се съблича и няма да мога да я докосна !? ...И от това ще изпитвам някакво удоволствие ?!Това си е жив мазохизъм !Не бих дал и стотинка за подобно нещо.Аз съм на принципа око да види, ама и ръка да пипне.Тия виртуални истории не ме кефят.Явно има много сбъркани мъже щом това процъфтява ...

67

Petar

преди 5 години

Ако мислите, че някой ви чете повърнятя или го интересува се лъжете.

66

Анонимен

преди 5 години

До xaxaхипергамията при жените. като отворите достъп на жените до цял свят те ще се клатят с чужденците с многото кинти

65

xaxa

преди 5 години

Мои наблюдения. Доста българки на възраст 20-30 години ходят със чужденци . Виждал съм най- много със западно европейци. По-малко със жълти и араби и много редки случай със ***. Българи със чужди жени съм срещал само 2 *** по улицата. Едната помня ,че беше мулатка а другата бяла. На какво се дължи това не знам. Интересно е ,че не са единични случай а десетки. Генофонда на българина ще се промени със сигурност идните години като се има впредвид числеността на етноса ни.