38

Анонимен

преди 5 години

Вътрешната задлъжнялост е голяма. Инфлацията ни върви с бодра крачка нагоре. Кашата е пълна. Има борд и няма мърдане. Спасението на банкерите е еврото, но само за тях. За останалите е обедняване.

37

Анонимен

преди 5 години

Е това вече ще е краят ни като нация. Досега плувахме по краищата на мизерията в блатото на ада а след проклетото ви евро направо се приземяване в дъното на ада .Ей алчност човешка крадоха ...крадоха но им е малко ..Бог да ни е на помощ !!!Но ние сами ще се унищожим.

36

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ Е ПОТОП- 2007/2009Г ИНФЛАЦИЯ 12.8%, ИНФЛАЦИЯ ЗА 2018Г- 2.7%. ОТВОРИ НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я ИЗЧИСЛИ ЗА ПЕРИОД, КОЙТО ГО ИНТЕРЕСУВА.

35

Анонимен

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПИТА ЩО НЕ ВИ ПРИЕМАТ В ЕВРОЗОНАТА- КОГАТО СЕ ПОЛУЧИХА РАЗЧЕТИТЕ ЗА ЧАКАЛНЯТА И ЕВРОЗОНАТА- ХА СЕГА НЕ БЪРЗАЙТЕ- МИСЛЕТЕ. В БНБ СТОЯТ ЕДНИ 24 МИЛИАРДА ЕВРО КОИТО ПОДПИРАТ БГ КУПОН НАРЕЧЕН ЛЕВ. НАЧИ ТОЙ ПРАЗИДЕНТЪ РЕЧЕ БГ Е БЛАТО, АМА НЕ КАЗВА КОЙ НАПРАВИ РОДИНАТА МИ БЛАТО- 1.1995Г/2.1997Г БСП, БЗНС, ЕКОГЛАСНОСТ- МИН ЗАПЛАТА 2700ЛВ- 1 ДЛ-3000ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3ДЛ- ИНФ- НАД 240%- ЕСЕНТА СЕ ВЪВЕДЕ ВАЛУТНИЯ БОРД, КОЙТО ОГРАНИЧИ БГ ИКОНОМИКА, НО ПРИВЪРЗА ЗДРАВО ЛЕВА ЗА ГР МАРКА.

34

Анонимен

преди 5 години

Няма драма за тези с милионите като него. Да му мислят бедните хора ако сега хляба е 1.10лв ще стане 1.10 ? демек 2 лв.

33

qwerty

преди 5 години

Нема драма - за 30? превод искате 32? комисионна

32

Анонимен

преди 5 години

След преминаване от лев към евро Левон ще се казва Еврон.

31

до 24

преди 5 години

Естествено, че всичко ще тръгне нагоре, после ще се спре. Няма да е вихрена и безкрайна инфлация. Сега с лева няма ли инфлация? В последните месеци е много яка.

30

Летище за комари

преди 5 години

Ако обереш 100 човека - това е кражба или джебчийство. Ако обереш 1 000 000 човека - банкерство. Ако обереш всички - това е хиперинфлация.

29

до малии

преди 5 години

Не няма значение, а няма драма?

28

malii

преди 5 години

Ми щом нямало значение, за кво ми е това евро ?

27

Наблюдател

преди 5 години

До СТИГА ЛЪГАКакъв лев бе, тиквeникo, след като лев няма да има?

26

Анонимен

преди 5 години

Мазният плешак...Натрупал милионите.Няма драма.Що толкова гнусни типове в България стават банкери или политици?

25

Анонимен

преди 5 години

Вие тука където пишете за левове наясно ли сте изобщо защо го има??? От зимата на 97-98 година е благодарение на марката / съответно в момента на еврото / понеже марката си е има това че се оперира в евро не значи че просто ей така се е изпарила . Мислете малко с тези глави , в момента / визирам и близките 25 години , България няма как да смогне на еврото , ако един хляб струва 1 лв , с евро валутата ще е 1 евро , заплатите ако са по 1000 лв няма да са по 1000 евро , а по 500 евро !!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Той каза друго, че е все тая дали лев или евро. Ами като е все тая, тогава няма смисъл от това евро. Еврото може да загине и зависи от изкуствен ЕС, а левът е вечен докато я има България. Като се обезцени, следва нов лев и така. По-важно е България да стане силна икономика и еврото не е нужно.

23

до 24

преди 5 години

Първо научи българския,после давай акъли,ускАпи.

22

Анонимен

преди 5 години

Забелязахте ли израза: цените няма да се повишат рязко!Няма какво да коментирам повече, още едно доказателство че всичко ще се ускапи но трябва да четете между редовете

21

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Прав е банкера : няма никакво значение лев , евро ,долар .А най добре турска лира .Тъкмо населението ще има какво да харчи в Кушадасъ

20

Щерю

преди 5 години

Новият Световен ред - евреите са идеолозите и богаташите, които се наслаждават на живота, - а останалите гои - работещи и бедни техни роби...

19

Анонимен

преди 5 години

Този е пенсионер, не е вече банкер. Не го слушайте