18

&

преди 5 години

Интересно ,а някоя медия ще пусне ли как Тръмп е казал ,че тези от ЦРУ са *** и няма да лошо да се върнат малко в училище,да се пограмотят.а?

17

помощното

преди 5 години

Историята се завърта и скоро пак ще сме в руската сфера (ако имаме късмет де, защото иначе в турската). И ако българският народ остави същите фурнаджийски лопати (които станаха от комунисти, капиталисти и от русофили, русофоби), пак да се обърнат, то за още 40 години ще ни е спукана работата. Дъртите к..ви трябва да се палят заедно със стария бардак.Този (нецензурно) ще е добре да пламне жив за назидание на следващите управници решили да продават интересите на България.

16

Уошингтън ДиСи

преди 5 години

Усилията на Цветанов са похвални, но само Бойко ще получи погалване по главата придружено с потупване на рамото.

15

+ до "12+"

преди 5 години

я па ти !,и как и излиза по евтин този шистов газ ? Това го казва г-н от Полша,че газта ще е по-евтина от газпромвската на 20-30 % ,но не уточнява ,че цената на FOB(да ти кажа ли какво означава,добре ще ти кажа,това значи ,че цената е на американска територия в пристанещето и не е включена логистиката и застраховката,а поляците могат дотогова (2022-2023 да го продадът някъде из Ю Амеркиа ? Въпроси още имате ли господин от цирка на Сорес!?))

14

Анонимен

преди 5 години

Този пак е избълваш купища простоии за отрицателно време.

13

помощното

преди 5 години

ЦвЦв, като за възпитаник на помощно училище се е справил добре, ще има от козяк мляко.Ако беше достатъчно образован и квалифициран за държавник, бих го попитал, какви са ангажиментите на Русия? Или къде е противоречието между това, че Русия има нужда да продава енергийни ресурси, но Европа има необходимост да развива своята икономика?В помощното училище явно не знаят, че при цена на руската газ от 230$ а на американската 330$ за Европа е очевидно по-изгодно да развива икономиката си с руска га

12

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Схватка, неможе- да- има,..Докато, не- се- уточни,...Генсйса, на, милиярди- хора,...Упражняващи, геноцид,...Над- мене,...

11

Анонимен

преди 5 години

До +На Полша и излиза по-евтина американската газ от руската. Кой те излъга че американската е по-скъпа. Така ли са те инструктирали да лъжеш на брифинга?

10

До 9

преди 5 години

По темата ,моето момче,по темата,ако няма какво да кажеш,ходи гони гаргите из Люлин,за умен щзе минеш.

9

+

преди 5 години

Цветанов както знаем всички е американска марионетка и пробива интересите на САЩ както и *** едно време ,та и сега същото го прави.ЕВРОПА НЕ МОЖЕ БЕЗ ГАЗ,ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА МИНЕ НА ВЪГЛИЩА И ДЪРВЕСИНА,щото американския газ излиза доста скъп. Цветанов разкри "престъплението на века",а тъпите немци искат и искат "Северен поток-2".Не знаех,че у нас политиците са по умни от немските политици и търгвоци.

8

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да познае кой от двамата на снимката има повече ботокс?

7

Анонимен

преди 5 години

Както се напъва, или ще изака нещо велико, или ще го направят президент!

6

Анонимен

преди 5 години

Това физкултурниче ще ни вкара във война както направиха ония пделвайси по царско време. Абе комунистическо из.чадие баща ти не те ли е научил как да говориш. Та баща ти беше пръв Комунист бе физкултурнико. Возеше баровците по бай Тошово време и им ближеше тааците бе.

5

Анонимен

преди 5 години

Защо Тиквата още не е изгонил руските дипломати от България? За какво са ни тука, само Новичоци да ръсят?

4

Анонимен

преди 5 години

Кат Русия, друг Агресор, втори няма !

3

Анонимен

преди 5 години

Цветанов като бръснач - точен и лаконичен !

2

Моля, преведете!

преди 5 години

,,"Ние знаем, че Русия има необходимост да продаде своето гориво, но Европа има необходимост да развие своята икономика.

1

вижда се

преди 5 години

Радвам се ,че цветанов убива мафията герб с неговата простота !!