18

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига, бедни у нас са само накадърниците и неудачниците, хайде стига, бедни са защото са некадърни не могат да се адаптират към демокрацията.

17

Анонимен

преди 5 години

Майката на босоногото много тлъста, бе! Със сигурност е от организираната мафия за просия. Такива изкарват пари повече от работещите!

16

Анонимен

преди 5 години

Голямо чудо се е случило, няма що. Дал му е един чифт от многото обувки, които има. И всичко да се снима, сценарий режисиран от майка му.

15

Крум от Крумовград

преди 5 години

Хайде сега измишльотини. Беден човек не значи добър, както богат не значи лош. Хората са всякакви, но бедността, поне в "белия" свят, води до озлобление и лошотия предимно. Източните култури имат различен светоглед от нас, и там може.

14

Анонимен

преди 5 години

Тиквата ни свали кожата от гърба, вие за едни обувки пишете...

13

манолов

преди 5 години

браво на детето!

12

11111111

преди 5 години

До Анонимен 6Хайде сега дай рецепта как У НАС да се справим с бедността... как хора с 40 години трудов стаж получават 200 лв. пенсии!?

11

Бате Гойко

преди 5 години

"Надявам се, че всеки ще види позитивното послание на сина ми и ще разбере, че можем да направим живота на всеки един човек по-добър."От режисурата на видеото оставам с впечатлението, че майката повече се надява да събере повече гледания и "лайкове". Иначе статията се е получила дори по- трогателна и от видеото.

10

Циник

преди 5 години

Предният ми коментар е до филантропа с 8

9

Циник до 10

преди 5 години

Помислил си едно - щеше да е хубаво да помислиш и 2!Аз например още се питам - защо над 58 000 немци са бездомни ... а Германия плаща 8 000 евро МЕСЕЧНО - на всеки афганистанец излъгал, че е "непридружен малолетен"!Запази си сълзливите изводи за себе си - и виж грозната действителност - 10 000 души държат 97% от световния капитал - и апелират за човечност балъците!

8

Анонимен

преди 5 години

Тия, ако си имаха Гроб, щяха и двете деца да са без обувки!

7

Демократ

преди 5 години

Не е виновна демокрацията, ами за мизерията са си виновни малайзийците защото са *** и некадърни и не могат да я прилагат. Демокрацията е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.

6

Анонимен

преди 5 години

Влязох да прочета коментарите защото знаех че ще има само глупости! Комунистите, Путин, режисирано било, каква била тази новина.....итн. Много *** безчувствен народ станахте! Много ви падна нивела! Свикнахте само на скандали и лоши новини, и вече нищо не ви трогва! Нищо не ви провокира ни най малката емоция! Този народ е за съжаление вече!

5

Циник

преди 5 години

Фейк нюз - майката е казала на сина си ...- *** му дай обувките, ама чакай докато се приготвя да снимам!Пък и колегите са прави - в този сайт , човек винаги трябва да чете с "резерви"!

4

Анонимен

преди 5 години

Основният проблен на малайзийците е, че още ги не могат да се изчистат ит червените олигарски на МСП бивши комунисти от МКП. Ако искат да се спряват с бедността и бездомниците трябва да изгонят червените от МСП.

3

Само дето има

преди 5 години

продуктово позициониране,мдааа...

2

Банкерь

преди 5 години

Това е чист комунизъм, а той e забранен хората трябва да живеят чрез пари и то много и да теглят кредити. Да не искате лихварите да фалираме и да имате пазарна икономика, където цените са фискирани или падат надолу. Мечтайте си комунисти а кой ще дърпа кредити ?

1

Разревах

преди 5 години

се и взех да виждам размазано. Иначе сравнително добре режисирано.