8

Анонимен

преди 5 години

Мутренската банда ни направи по зле от Уганда,Гана,Буркина Фасо!Ууууу!

7

Анонимен

преди 5 години

До2. Нищо верно няма в това твое писане. Корупция на запад не е на това ниско ниво, като в нас- първа Ако на запад се хване некой плаща и изплаща цялото му семейство. И се дава гласност за предупреждение към другите.

6

Анонимен

преди 5 години

Най-новият евроатлантически виц:Кой е президент на България?Към 10 часа сутринта, все още е Румен Радев. Следобед ще питаме евроатлантическите партньори.

5

Victimized

преди 5 години

До-2Прав си, с една малка забележка. Там няма тази дребна корупция което просто струи от българското общество. Става въпрос за най-ниските нива на държавната администрация, че дори и шуробаджанащината в частния сектор. Когато правят запитвания сред популиса те говорят главно за тази корупция, и ако на високо ниво е прикрита добре като на запад, данните ще сочат почти никаква корупция.

4

Victimized

преди 5 години

Защо тогава не го кръсите оценка на борба с корупцията, а възприятие?Няма човек в България който да не е ВЪЗПРИЕЛ, че корупция тука има на елементарно ниско ниво. От сорта на това в магазина ако продавачката е твой човек да ти каже кои домати да не купуваш, през лекарите дето трябва да им бутнеш нещо отгоре за да ти обърнат повече внимание, до рушвети за правилните хора ако искаш да се възползваш от евро финансиране примерно.

3

Анонимен

преди 5 години

Преди три години бяхме на 75. Сега сме по зле. Е кога ще се оправим. Имали корупция има бедност. При корупция всеки знае , че работили честно, ще го измамят. И нормално е да не работи за да не е измамен. И така се търси лекия доход и бързата печалба.

2

Анонимен

преди 5 години

Цялата маркетингова кампания от запад за това че сме много корумпирани е PR да ни държат с ниско самочувствие и под техния ботуш... Че има корупция има на високо ниво, но тази същата корупция я има и на запад, обаче е легализирана или просто тихичко не се говори за нея... Представете си само САЩ издумкаха 3-4 ТРИЛИОНА и как подобриха света?? Е корпорациите и техните акционери потриват ръчички на яхти и т. н.

1

zeus

преди 5 години

Партията ни приравни с Гана и разни други африкански страни по повечето показатели