13

Димо

преди 5 години

Истината за размера на пенсиите е една : по-високи и редовни осигуровки,по-висока пенсия! Ако не беше дивашката приватизация на Костов,сега 1 000 лв.щеше да е средната пенсия!Честито на всички,които както пише колегата по-долу,скачаха като маймуни по площадите ,а сега реват по форумите,че заплатите им малки,а пенсиите ниски!Приятен апетит с шоколадови яйца,тоблерони и банани!

12

Анонимен

преди 5 години

Големи или малки, Пенсиите са в зависимост от трудовия стаж и осигуровките. Нямат нищо общо с онова между краката!Затова и един миньор взема повече от една шивачка!

11

Оф

преди 5 години

Едни и същи пропагандни фиминистки статии от типа за gender pay gap. Разберете, че не става въпроз за заплати и пенсии за един и същ труд, а за средни стойности. Разликата идва от различната концентрация на мъжете и жените по браншове. Плюс това жените се пенсионират по-рано от мъжете, но живеят по-дълго.

10

Анонимен

преди 5 години

Тогава не се чудете защо всички се изнесоха в София.

9

Анонимен

преди 5 години

До 4С 400лв сутрин Винетуто си пие кафето--------------------------------------------------------Той вдига кръвно от каФето, пие какао.

8

Анонимен

преди 5 години

Всеки втори пенсионер взима между 200 и 300 лв. пенсия... нямам думи...

7

Българина

преди 5 години

Нищо лично, но както казваше татко(Бог да го прости) - не е важно колко пенсия вземаш, а е важно колко време ще я вземаш.Женския пол води на мъжкия в продължителността на живота с години.

6

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерките се пенсионират по-рано мъжете са дискриминирани.

5

Политик

преди 5 години

Намалете пенсиите на мъжете за да има равенство!

4

Анонимен

преди 5 години

У нас никъде и за нищо няма справедливост, не го ли разбрахте вече?!

3

Анонимен

преди 5 години

В конституцията не пише ли, че при демокрацията всички са равни е как ще си равен като вземаш двойно по-малко пари. Всички финансови министри от последните 30 години са за затвора за грабеж, измама и дискриминация над жените.

2

Анонимен

преди 5 години

Значи ако цял живот си работил като миньор няма как да взимаш същата пенсия като жена работеща в детска градина. Не виждам жените да се натискат да стават миньори за да взимат голяма пенсия.

1

АНТИ

преди 5 години

Да си искат достойните пенсии от СДС, дето толкова изоглавени българи скачаха по площадите.