71

Анонимен

преди 5 години

Всички хора, които познавам си поддържат колите в изправност. Може да са и по-стари или по-нови, но всички без изключение ги поддържат. Не знам защо продължавате да оплювате България и българите!

70

Анонимен

преди 5 години

Щом колата е минала ГТП, за какви бракми, трошки или не знам какво си говорите?! Няма човек, който да си рискува живота с технически неизправна кола. Изобщо осъзнавате ли какви ги пишете, ей така, наизуст, колкото да не заспите?

69

Мен

преди 5 години

Не виждам защо след глобата не се направи технически преглед и ако колата не го мине да се даде срок 1 месец на собственика да си я ремонтира. През това време се спира от движение. Ако за този 1 месец на си оправи бараката директно конфискация и в моргата.

68

Анонимен

преди 5 години

А ще има ли поощрения за модификациите на фарове по стар нашенски тертип и осмотрение?Или да не питам за таквиз битовизми...

67

Анонимен

преди 5 години

До Реалист 67Ти сериозно ли? Имаш ли идея какви бомби се търкалят по пътищата в България? Я поразпитай в някой сервиз, та да разбереш, че собственици на луксозни марки бракми не им се дават пари за наложителни ремонти по спирачки, светлини и ходова част. Българина мисли, че като вземе автомобил е вечен и повече не трябва да се грижи за него докато не спре.

66

Анонимен

преди 5 години

Просто има очевидни бракми по пътищата, които не змам, ако са минали технически преглед, как са го минали. Все пак е някакво начало.

65

анонимен

преди 5 години

СПРЯХА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ И СЕГА СЕ ЧУДЯТ ОТКЪДЕ ДА ИЗКАРАТ ПАРИ И ПЪЛНЯТ ХАЗНАТА. ОСВЕН ОТ ГЛОБИ, ТАКСИ, ДАНЪЦИ, ЕЛ. ЕНЕРГИЯ, ВОДА, ОСТАВА И ДА ВЪВЕДЪТ ДАНЪК СПОКОЙСТВИЕ И ВЪЗДУХ. НЯМАТ СПИРАЧКА ГЕРБ. ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ. НЯМА ЛИ БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА ТЯХ?????

64

Гробокоопач

преди 5 години

Както каза Свинетка , великата цел на всички от ПП ГЕРБ е да оставят повечето коли в България на трупчета. Колата е лукс, трябва да си богат европец, за да я имаш и да можеш да я караш, ако си беднюга, неразбрал смисъла и същността на европското развитие, ти нямаш право да притежаваш кола. Предсрочни избори и премахване на ПП ГЕРБ от политиката!

63

Обективен

преди 5 години

Май на някои трябва със закон да се забрани използването на понятието трошка или таралясник. Според тези умници трошка е кола, на която току що е изгорял единия фар. Според същите умници, ако ти откраднат катализатора, което се случва непрексънато в България, колата ти вече е трошка. ОчевАдно е, че преди да глобяват за липса на катализатор, МВР трябва да спре кражбите им.

62

ПС

преди 5 години

Идея си нямам колко ромей имат право на глас,но със сигурност знам,че те ще са единствените които ще гласуват на изборите за ГЕРБ.Тези българомразци се престараха да ни дерат и да си изнасят процента в чужбина.

61

Реалист

преди 5 години

Принципно никой не си рискува живота да шофира неизправна технически кола. Очевидно става дума за още по-голям мързел на КАТ и по-голямо дране не най-бедните шофьори. Очаква се КАТ да си направят нови хранилки за глоби към сегашните - застават след някоя от по-големите дупки на пътя и чакат кой ще си потроши колата в нея и веднага го глобяват, че шофира технически неизправна кола.

60

до 60

преди 5 години

Ти сега ли ги научаваш тези работи ..аз мислех ,че повечето хора ги знаят---защото всеки знае особено преди години части всякакви сега е същото---като при лагерите като идеш до купуваш ти казват; има китаиски на тази цена ,на друга цена и на още по-друга има ,френски има немски има /ес -ка- еф /--който обаче може да са 8-пъти поскъпи от най-ефтиния китайски...като му закараш колата лагера е скрита картина не се вижда при проверка не тропа --удряш в две дупки пада циментацията и почва да свири

59

Анонимен

преди 5 години

А за раздрънкана каруца с износени гуми?

58

За бедния става лошо

преди 5 години

Една от идейте им е да вкарат таралясниците/ грубо казано/ в големите сервизи и там да ги съдерат като им дават / уж / гаранция--като ти кажат ,че рейка не се ремонтира ,а се купува нова от 2000 лв нагоре до над 5000лв и ще разберете за какво иде реч ,а при пушене-- те сегменти не сменят прави се основен ремонт и ТАМ с оригинални авто части става страшно дори на опел на 15г ще излиза поне 4-бона пълен основен ремонт за даже не съм сигурен дали ще те оправят...гаранция лесно не се дава...

57

www

преди 5 години

Който няма пари за нормална кола, ще се вози на обществен транспорт. За таралясниците - автобуси и товарни, бизнесмените да спират "бизнеса" и да се хващат наети лица, не стават за собствен бизнес. Никой не е длъжен да им диша гадостите и да им носи риска от повреда на пътя и ПТП.

56

Анонимен

преди 5 години

До 57Ами той пак си е безмислен ГТП, щом според теб важи само за денат в който го преминаваш

55

Анонимен

преди 5 години

Значи, ако ти изгърмят бушоните например и нямаш чистачки и фарове - 3000лв. Ми браво бе. Отлично. Какво да кажем. Изтъркани гуми и раздрънкано гърне - още 3000лв. И така до края на света. Срам ме е от това, което се случва в България и още повече ме е срам, че никой не реагира. Аз лично тия пари за глоба не мога да ги платя и това което май ще се случи е просто да се изнеса. Това което ни готвят е просто директен геноцид. Нямаш пари - не живей. Ми няма да стане.

54

Анонимен

преди 5 години

Ние сме офтси бе, а искат мляко като от крава!? Знаем, млякото от ЕС секва и трудно се управлява, ако не е наготово, ама ние не можем ви финансираме като ЕС! Трабвше да пиете по по-малко безплатното мляко ... не за пускате шкембета всичките

53

до 56

преди 5 години

ГТП --не носи отговорност щом излезеш от неговия канал --ТЕ казват при прегледа колата беше изправна ние не носим отговорност кой какви части е поставил на колата ! Т.Е. тя може да се разхлопа веднага и по всяко време !---За това искат да въведат качество на продаваните авточасти и ремонтите да се извършват в специализирани сервизи с оригинални или алтернативни но/ скъпи / авточасти ,от който ще ти се приреве--искат и да забранят всякакви ремонтни улични дейности и малки тайни сервизчета...

52

Анонимен

преди 5 години

Това напълно обезмисля ГТП. Аре изберете си от едно място да лапате само. Не става да ни дойте за едно и също нещо два пъти. Аре по скромно ГРЕБ!