35

Анонимен

преди 5 години

Ако биеш полицай 2000лв. глоба. Е крайно време беше и те да изкарат по някой лев,не мож ги би все кат даули.

34

РОБОВЛАДЕЛСКО ПРАВО

преди 5 години

Това се нарича - АМЕРИКАНСКИ ДЪРЖАВНИЧЕСКОПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ !!!! ТАКА Е В *** АМЕРИКА - ТАКА ИСКАТ ДА СТАНЕ И ТУК И В РУСИЯ . ЛОШИЯТ ПРИМЕР ВИНАГИ Е ЗАРАЗИТЕЛЕН И СЕ ВЪЗПРИЕМА ДОБРЕ ОТ РОБОВЛАДЕЛСКОПРАВОВИТЕ ДЪРЖАВИ !

33

токо

преди 5 години

Имам питане към "законотворците"-как ще се тълкува ритане,спъване,замерване с домат ,яйце и т.н. или ако му изиграя една сопа на полицая ?

32

Анонимен

преди 5 години

Това е пълна глупост и гербавите го правят с една единствена цел и тя е при бъдещи масови протести да се получат превилегии за пазачите на властта /полицаите / за да могат по ефективно да бъдат тормозени протестиращите /народа /.Но гербавите забравят че няма да са вечно на власт и утре всички глупости ще се обърнат срещу тях, като КОМПИР, прокуратура и МВР.Но те доказано са токова про сти като юридическото им острие от Хасково Данаил Кирилов че не знаят какво правят.

31

Юрист

преди 5 години

Аз съм съгласен да има строги мерки НО реципрочно да има в пъти по строги закони ако Полицай извърши престъпление. -Отпадане на пробация и условна присъда .Престъпленията извършени от полицай колкото и незначителни да са те да се наказват само и единствено със затвор!-Предвиденото в закона наказание за дадено престъпление да се умножава по 5 ако е извършено от Полицай.

30

Анонимен

преди 5 години

Всеки уважаващ себе си мъж полицай, би си хвърлил оставката, ако тоя шитня влезе в сила.....да , ама не, мъжете са с рокли и харчат повече депилатоари и боя за коса от жените.Новата свещена крава...Простотиите в тая "държава" край немат

29

Анонимен

преди 5 години

Докато полицията не започне да бие, респект няма да има.

28

Много яко

преди 5 години

Хахаха, държавата сложи цена нова услуга-бой на полицай. Ако на някой му доскучае и има излишни 2 бона да заповяда. Това е нова мярка за увеличаване на бюджета на държавата и като нищо да се окаже доста популярна :D

27

Нико

преди 5 години

Каквито бяха милюуцинерите такива са и сегашните гена и манталитета не може да се промени въспитанието им е нула акъла също . Като малки стояхме по балконите с кофи вода и ги къпехме друго занимание беше с шилото и гумите на патрулките се отпускаха щото са врагове на народа

26

Недосегаемите!

преди 5 години

Аз съм само цвят лилав, люляк съм, люляк съм, аз съм само цвят лилав, теменуга съм!

25

Анонимен

преди 5 години

Добре бе гледам вчера някакъв младеж го разнасят по телевизиите защото оплакал че е рекетиран от "незащитената" ни полиция,добре би било да видим и тия "безащитни" същества.

24

Мияч на чинии

преди 5 години

Докосваш, не докосваш - плащаш !Евроазиатски корупционни практики - идва при тебе полицая и казва, че си го докоснал за 2 000 лева....ако не му дадеш 200 !виж Тодор Колев: "Зайче - Касичка", "Куче - Касичка",..."Полицай - Касичка" !!!

23

Ангел

преди 5 години

Още един абсурд !!!! А Полицейската Агресия как ще се наказва! Полицаите си мислят че са всесилни и доказано са от социалната прослойка която най-често нарушава или заобикаля закона !!!

22

Анонимен

преди 5 години

До Hafen der Wahrheit 19Те няма да плащат, потърпевши ще бъдат обикновенните хора.

21

A

преди 5 години

И как ще докажа, че не съм го докоснала и не съм искала да го докосна, а той ме е изнасил

20

Анонимен

преди 5 години

Ами ако полицай ме докосне, каква ще му е глобата???

19

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

Глоба не лови меринжеите, трябва да се позволи на полицията да защитават себе си и гражданите чрез оръжие!!Това е единственият изход!

18

Анонимен

преди 5 години

Колко ще вземат от онези за побоищата над лекари?

17

1312

преди 5 години

1312

16

Анонимен

преди 5 години

Като сте си избрали прости като вас да ви управляват какво очаквате???Аааа, не знаете какво значи думата очаквам?!Ами добре...П. П. Аз съм *** и вие сте прости та те така.Хайде отивайте да съдите картофи и да пасете оФцете.