37

Гаро

преди 5 години

До БайфиданКомунизма уби вярата и страха от грях и каза всичко е общо и жените са общи шляпайте се наволя и си " берете" на воля -щом душата го иска не е грях....Сега новият тотем са ПАРИТЕ нямаш ли пари "гориш"

36

Анонимен

преди 5 години

Ай ся да си платят щетите и в ЦСЗ!

35

Dtrumppp

преди 5 години

До байфидан:Да комунизма е виновен защото тия пиклювци са вьзпитавани (силна дума) от родители израснали по комунизма

34

Анонимен

преди 5 години

Върнете жителството. със задна дата!

33

Анонимен

преди 5 години

Който чупи купи.

32

Комсомол

преди 5 години

До ЗозоПри комунизма всички си прибирахме нощем чистачките ,а в крайните квартали и аклумолаторите.......

31

Зозо

преди 5 години

Демокрацията не прощава. Всички ще го ядем, няма - ама аз не скачах, всички

30

До пенявещия се

преди 5 години

Опел от 2012 с паднал акумулатор, вероятно вече втори акумулатор, случва се много често - акумулатора пада изведнъж без признаци, че ще се случи преди това.Мазда от 2014 без габарити - защо трябва да светят габаритите през деня? Не си написал, че е през нощта.Джип Хюндай от 2015 с един фар - ами то и на теб без да забележиш ти е изгорял единия фар, значи караш какво ....

29

преди 5 години

До Чудесна ДЕМОКРАЦИЯБих застрелял всеки, който иска връщане на безумната военна служба! Да служат само тези, които не стават за нищо!

28

Ицо

преди 5 години

Така действа герб, само събира и обещава. Червените и те. НЯМА СПАСЕНИЕ.

27

Чудесна ДЕМОКРАЦИЯ

преди 5 години

Вместо двамцата 19-годишни да метат плаца в поделението до припадък, те чупят огледала и чистачки!

26

Анонимен

преди 5 години

Много отдавна беше писано някъде, че с парите от синята и зелената зони щели в кварталнте като Младост и подобни да правят подземен паркинг под дворовете на училищата. Така и така са големи площи и такива гаражи биха били перфектни под тях. Нооооо вече сме с около 12 години след този момент (2007 година, когато го бях чел това), сума ти пари се прибират на година от синята и зелената зони, а един такъв паркинг няма изграден. Младост 2 има спешна от такъв голям подземен паркинг.

25

ВЪПРОС

преди 5 години

Имам въпрос към Съда - 30 коли по 10 000 лева = 300 000 лева . Ще ги принудите ли да ги платят ?

24

Факт

преди 5 години

В Младост гаражи няма - така е самислен при проектирането му. С малко на брой гаражи са само новите блокове и два блока от по-старите - един в Младост 1 и един в Младост 4. Колите в случая явно са паркирани правилно, просто защото е невъзможно 30 коли да паркират неправилно до един блок.

23

Анонимен

преди 5 години

В Младост има около сто пъти повече автомобили в сравнение с броя на гаражите. Според един умник тук хората били стиснати, защото не паркирали по 100 коли една върху друга в гаражите.

22

Анонимен

преди 5 години

Може някой алчен собственик на празни гаражи в новите блокове в дерето между Младост 2 и Дървеница, да е платил на тези двамата да трошат коли. Иначе в самата Младост 2 няма не знам да има закрит гараж. Гаражи има само в новите блокове до Младост 2, но са крайно недостатъчни. Новите блокове са там, където беше Панчаревския канал и засипаната част от дерето между Младост 2 и Дървеница. За мен новите блокове не са Младост 2, но знае ли човек.

21

Анонимен

преди 5 години

19 годишни!Значи преди 10 години са били на 9,точно са навлезли в живота с идването на ГЕРБ.И ето го резултата!Типични разбойници.

20

Анонимен

преди 5 години

Странно! В Младост 2 паркират по правилата, а на някакви им било писнало от неправилно паркирани коли!

19

Истината

преди 5 години

В случая полицията са я викнали и на място е хванала двамата, но съвсем сигурно е, че ще ги пуснат и ще им се разнмне. Все пак тези са кадър на ГЕРБ или техен бъдещ кадър.

18

Истината

преди 5 години

Истината е, че ако между пострадалите собственици на автомобили няма мафиоти от ГЕРБ, този вандализъм ще си остане неразкрит и ненаказан.