9

Анонимен

преди 5 години

До 9Ти се върни в час по физика от 4 клас и научи какво е конденс. И стига сте показвали снимки из фейса на пожарни самолети защото ще ви заритам по глупавите чутури.

8

Анонимен

преди 5 години

До 8Много вируси са сезонни. Имат нужда от определени температури и тн. Хайде стига с тия конспирации. Вземете малко се образовайте, че ми е жал да ви чета простотиите вече.

7

Анонимен

преди 5 години

как пък този път познаха ,че ще ни хване втората половина на януари и то точно с тези симптоми.. просто го пуснахте от лабораториите след КОледа и Нова Година.

6

Анонимен

преди 5 години

Под всички статии за грипа пишат представители на фармацевтични фирми, които си рекламират ваксините.Ваксината НЕ пази от всички видове грип. Не си мислете, че е панацея.

5

Анонимен

преди 5 години

Абе стига с тиа умрели, бе!От грип.Малко ни са останалите болести.

4

Анонимен

преди 5 години

Този грип не е като познатите ни. Досега ни втълпяваха, че грип не се лекува с антибиотик, едва ли не отминава от само себе си и пр. Обаче грипът тази година без антибиотик не минава. Не помагат нито разни разтворими лекарства, нито капки, сиропчета и пр. Грипът предизвиква усложнения за броени часове. И причината НЕ е старостта на пациентите или отслабената имунна система. Причината е АГРЕСИВНОСТТА на грипа. Колко станаха починалите от грип?!

3

Анонимен

преди 5 години

ами дй сй се били ваксинирали ,спестили са 22 лв и са умрели.

2

!@#$

преди 5 години

Този щам наистина е необичайно агресивен. Извадих късмет, че 24 след първите симптоми отидох на лекар. И не знам какво се дудне за изчакване на антибиотик, но един час след доктора и снимката, вече бях в отделението на вливки антибиотик. Направил съм пневмония за 24 часа! Ако бях чакал както ме съветват разни "светила", щях да си пукна.

1

Анонимен

преди 5 години

Възрастни хора с множество заболявания ама понеже сега нали е модерно да се всява истерия нека кажем че грипа е виновен :)