193

Анонимен

преди 5 години

До ДемократМи те лудите при всяка власт и всеки стро са си все луди.

192

Герб вън

преди 5 години

Ситите политици на гладния народ не вярват. Те живеят в друга вселена и си мислят, че са безсмъртни.

191

Демократ

преди 5 години

Аз съм добре при ГЕРБ и демокрацията.

190

Анонимен

преди 5 години

Когато "червените ***" управляваха при социализма преди 1989 България беше на 27 място в света по стандарт на живот, имаше икономика, работа, спокойствие и хората живееха нормално.

189

Анонимен

преди 5 години

Терминал 1,2 летища Варна, Пловдив, Бургас - това е изхода от мизерията, въобще недей те да живеете с илюзията, че с бачкане може да живеете нормално в България.

188

Ееее

преди 5 години

Стига сте ревали. Когато са протести ходете пак за гъби.

187

Драго

преди 5 години

Купете си жълти жилетки и още утре пред парламента с 10 яйца от магазина.

186

Предложение

преди 5 години

Предлагам да инвестираме в бяла боя и да боядисаме всичко в бяло и да станем бяла дъражава и да си взимаме големите заплати и да не се притесняваме за нищо и да си живеем живота като в белите държава като например в Монако, Лихтенщайн, Люксембург.

185

Бачкатор

преди 5 години

Аз само програмисти и адвокати знам да изкарват по над 2хил лева.Скоро ще си останат тук само те и боядисаните.

184

Анонимен

преди 5 години

Абе как така в белите държави, дори и не образованите и без професии си бачка нещо и им плащат заплати, с които да живеят нормално и да не се притесняват дали ще имат за храна, лекарства, гориво и тн. А тука хора с образование и добри професии се бъхтят по 13-14 ч на ден и накрая се чудят как да свържат двата края.

183

Ваньо

преди 5 години

Има бъдеще и то не е в България.

182

икономист

преди 5 години

До Анонимен 181Не бих казал, че всеки може да изкара възнаграждението, което си написал! Образованието няма никакво значение, но човек трябва да има спечифични умения, в зависимост от длъжността, която изпълнява. Трябва и да е достатъчно енергичен и издръжлив, за да може да работи на второ място, или пък да поема по-дълги смени... Някои хора, много по-бързо изразходват енергията си, и им трябва много повече време за да я възстановят, отколкото други хора.

181

Анонимен

преди 5 години

Стругарчееее, стругарче... Ама те мъчи самотата, не е истина...

180

Анонимен

преди 5 години

Който живее в миналото, значи му е кофти настоящето. Хората си правят купона с китарите вече из цяла Европа, че и света, нашия си мисли, че открил топлата вода и нормалните отношения.

179

Еврейски Троле

преди 5 години

да си довърша:ученически бригади казваш ... идея нямаш за какво става дума .... това беше купон, китари, танци, нормални отношения, приятелство, любов ... неща който никога не си изпитвал и няма да изпиташстий си пред чата или ФеисБука, пиши комплексарски лъжи за да ди кликат лайкове и лъскай бастуна ..... това сте вие - поколение от емоционално осакатаени лъскачи на бастуни !!!

178

АНТИ

преди 5 години

Скачаше *** за Щатски стандарт.Искаше в долари да е богат.друго реши Големия брат -*** накрая остана валат.

177

Анонимен

преди 5 години

Панелка, москвич и манифестации... Ей, успял човек, "получих жилище" вика.

176

Анонимен

преди 5 години

Доре направено е проучване и се казва колко пари трябват за да си жив и полугладен. Интересно каква е целта . Според мен това трябва да се осигури на всеки работещ. Иначе си правим харакири с празни приказки.

175

Анонимен

преди 5 години

До НеаАми минималната е 560,а не 600 защото за останалите 40 лв. трябва и ти да се напънеш малко!

174

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 183Няма д ае социаизъм ... а ще е верига на връта. Дали ще си от правилния край на тази верига, зависи от теб.