14

Анонимен

преди 5 години

До ЕнгелсАко един или няколко субекта откажат да си плащат, няма да стане кой знае какво - ще ги дадат на ЧСИ както си му е реда. --и кво ше прави това чси, бе? кАжи честно? ще пусне обява за продажба на парцали 3-а употреба в олх, ли ? или ше продава "имоти"? и кой глу-пак ще тръгне да купува стари неща, кво ше ги прави пък той? това е задънена улица ... без изход! тво е което виждам аз с тия чси-та!

13

Енгелс

преди 5 години

До Анонимен11Ако един или няколко субекта откажат да си плащат, няма да стане кой знае какво - ще ги дадат на ЧСИ както си му е реда. Ако обаче достатъчно много субекти спрат да плащат, това ще означава революция и край на капиталистиеския режим!

12

Стар предприемач

преди 5 години

и пак за повишаване на лихвените нива говорят, при положение че пишат за рецесия и по всичко личи, че лихвените нива и сега са високи

11

Анонимен

преди 5 години

До 8За пореден път ограбват хората.-Те са ограбени още в началото ... всички останали "цикли" на т.н. криза, са просто удължаване на агонията!Мен повече ме интересува физическото приключване на тази агония... какво и как се случва там ?!

10

Анонимен

преди 5 години

До кога в този свят, ще се продължавата със схемата купуване "без пари" и какво казват дебелите ви "икономически" книжки, по този въпрос ? Как се разсича този възел ? Какво ще стане физически, на практика, ако даден "длъжник" (било отделен човек, фирма или държава), откажат "да плащат" това, което и баз това не съществува ? А какво би станало ако не едни, а няколко такива субекта, или пък всички, откажат, спрат тези "плащания"? Какво ще стане ? Защо не пробва света и този вариант, като изход?

9

и какъв

преди 5 години

ви е проблема,че в Италия,Европа или където и да е ще има криза,българите нали винаги остават незасегнати от всичко,винаги се измъкват сухи от водата гнидите

8

до 5

преди 5 години

До Анонимен 5,само вие се имате за хора,*** не сте,за работници да не говорим,истинския човек работи,искарва си прехраната сам,не като вас да чака да му пратят,да смуче чужда кръв,вие сте търте,***

7

Анонимен

преди 5 години

За пореден път ограбват хората.

6

Анонимен

преди 5 години

Вероятно ще минем през още една икономическа криза и последмащото възстановяване с нулеви лихви понеже ЕЦБ не успя да управлява процесите добре. Нещо като Япония последните 20 години

5

G

преди 5 години

До Анонимен 2Това е резултатът от дългогодишно управление на либерали и отлагане на социални и икономически реформи. С какво продъжаването на приемане на по 100 хил. африканци на година би помогнало за подобряване на икономиката на Италия?

4

Анонимен

преди 5 години

Като ги стигнем по заплати и пенсии западняците - тогава ще ги жалим. Ако им е скъпо в кризата, да местят фабриките на изток - и ние сме хора, нали?

3

House M.D.

преди 5 години

Отново въпросителен знак след твърдение!

2

Анонимен

преди 5 години

Това е резултата от управлението на националистите-популисти. Само говорят и вдигат пушилка по несъществени въпроси а в действителност загърбват важните проблеми.

1

БНБ

преди 5 години

живи да ги оплачеш